Prøv TAEKWONDO i Esbjerg Taekwondo Klub

 

 


“Tiger Team” (5-7 år) - onsdag d. 7/9 kl. 16.15-17.00 Kontaktperson: Lisa Wriborg, mobil nr. 23670727

“Børn, Begyndere” (8-14 år) - torsdag d. 8/9 kl. 16.15-17.30 Kontaktperson: Finn Larsen, mobil nr. 25267447

I forbindelse med Taekwondoens dag har du mulighed for at prøve kræfter med Taekwondo som er en Koreansk kampsport med fokus på selvforsvar, slag, spark og blokeringer. I løbet af uge 35 slår Esbjerg Taekwondo Klub dørene op for nye medlemmer – sammen med resten af landets Taekwondo klubber – og inviterer alle nysgerrige børn og voksne indenfor til et par sjove og aktive timer. Kom alene eller tag en ven eller et familiemedlem med. Kom og få en god kampsportsoplevelse sammen.

 

 

Esbjerg Taekwondo Klub afholder åbent hus (se datoer foroven), hvor man kan prøve kræfter med Taekwondo, som er en alsidig kampsport for alle.

Klubben laver også opvisning ifm “Foreningernes Dag” på Torvet d. 3/9 (ca. ved middagstid) - hvor højtgraduerede børn, ungdomsholdet og “Tiger Team” deltager. Dér er du også mere end velkommen til at

spørge ind til sporten og vores klub .. .

“Vi glæder os meget til at vise Taekwondo frem og lade interesserede fra vores lokalområde prøve kræfter med Taekwondo. Taekwondo er en sjov, fysisk hård og mentalt udfordrende sport, hvor alle kan være med. Så kom alene eller tag venner og familie med, og lad os få et par hyggelige timer sammen,” siger Finn Larsen, der er formand i Esbjerg Taekwondo klub.


Hvad er Taekwondo?

Taekwondo er en koreansk kampsport og kampkunst som indeholder slag, spark og blokeringer og som både kan dyrkes på motionist- og konkurrenceniveau.

Tae betyder foden der knuser, kwon betyder hånden der knuser og do er en højere mental tilstand, hvilket kort og godt beskriver sporten meget godt.

I Taekwondo træner man meget smidighed for eksempelvis at kunne få foden op i hovedhøjde. Som voksen er smidigheden med til at holde dig fri fra smerter som følge af stive og inaktive muskler.

Der konkurreres – både nationalt og internationalt – i Kyorugi (kamp) og Poomsae (teknik). I Kyorugi kæmpes ved at sparke og slå på modstanderens vest og hjelm (for +12 år). I Poomsae går man tekniske serier, som man til stævnerne viser frem foran dommerne, som vurderer ens præstation.

Som Taekwondoudøver opbygger du selvtillid, opnår selvdisciplin, får god kondition og styrke, får gode kammerater og sidst - men ikke mindst - lærer du at forsvare dig selv!


Hvad er Taekwondoens dag?

Søndag d. 4. september er det Taekwondoens dag, som er en international mærkedag hvor medlemmer, klubber og forbund over hele verden markerer den gode traditionsrige kampsport fra Korea. I Danmark ønsker vi at udbrede sporten og afholder derfor åbent hus i Taekwondo klubberne i forbindelse med Taekwondoens dag.

 

 

Vil du vide mere, så kontakt:

Finn Larsen - Formand i Esbjerg Taekwondo Klub

tlf.: 25267447

e-mail: filo@svenet.dkFølg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle