4 GULD- & 1 SØLVMEDALJE til Esbjerg Taekwondo Klub ved DM 2022


Man må jo sige, at Aalborg Kommune - sammen med Danmarks Idræts Forbund - har slået store brød op i deres bestræbelser på at tilføre dansk sport “nytænkning”.

DM-ugen blev arrangeret i dagene 23/26-6 i Aalborg, hvor “GIGANTIUM” bl.a. lagde gulv til mange spændende ting. Der var tale om en slags “mini-OL” på dansk grund, hvor der blev vist det bedste fra dansk eliteidræt med deltagelse af 27 specialforbund - 50 sportsgrene - og over 200 sæt medaljer blev uddelt.

Og jo .. selvfølgelig skulle Esbjerg Taekwondo Klub, der er en gammel og traditionsrig klub, da også deltage ved disse “mini-OL-lege”, hvor Aalborg både i 2022 og 2023 er værter.

De unge udøvere fra Esbjerg Taekwondo Klub drog til Aalborg lørdag d. 25. juni - sprængfyldte af energi, tro på egne evner, stålsatte, spændte, fokuserede .. men ærligt talt også med nogle forstyrrende sommerfugle i maven som skjulte passagerer.

Lad det være sagt med det samme - den ene “tekniker”, der stillede op i de tekniske discipliner, og de fire “kæmpere”, der fysisk deltog i disciplinen “kamp”, gjorde det forrygende - med sig hjem i bagagen til Esbjerg havde de 4 guldmedaljer og 1 sølvmedalje.


TEKNIK: (1 guldmedalje)
Naja Curovac - scorede nogle flotte og høje point og endte øverst på medaljeskamlen.KAMP: (3 guldmedaljer)
Lisa Wriborg - forsvarede sit danske mesterskab fra 2021.


Monique Laugesen - hendes første DM og hun klarede det flot. Forrygende finalekamp.


Jana Rajani - flotte kampe med overskud, viste i finalekampen flotte tekniske detaljer. På baggrund af de fine resultater ved de seneste stævner - samt DM i går - så er JANA RAJANI netop blevet udtaget til det danske juniorlandshold.
Vi ønsker Jana et kæmpestort TILLYKKE med udtagelsen 


KAMP: (1 sølvmedalje)
Kamille Lolk Frederiksen - i DM finalen ved sit blot 3. stævne, flot af den unge pige.Det siger vel sig selv, at trænerne Dennis Christensen og Tina Højberg Sørensen også havde en god dag - de kunne jo ved selvsyn konstatere, at den hårde og sveddryppende træning i dagligdagen havde båret frugt.

Det blev en stor og flot dag for Esbjerg Taekwondo Klub - nemlig, ja.

Men de tog ikke sommerfuglene med sig hjem - de blev efterladt på perronen i Aalborg.Med venlig hilsen
Claus Bjelke/PR-Esbjerg Taekwondo Klub
40270099

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle