Tilbage til 2014

Stævne Esbjerg 8. marts

12/03/2014

gruppe foto

Begynder- & Øvede PLUS Stævne i Esbjerg 8. Marts – TEKNIK og KAMP.

Esbjerg Taekwondo Klub stod som arrangør af et stævne på hjemmebane, hvor både TEKNIK og KAMP stod på programmet.
KAMP: Der blev medaljer til følgende kæmpere:

Guld: (4)

Rasmus Antonsen, Ayda Jameian, Maha El-Jerbi, Henrik Weltz,

Sølv:(3)

Diana Lyngyel, Camilla Truelsen og Ilya Jameian

Der var flere gode momenter i de unge kæmperes kampe - ingen nævnt, ingen glemt - så træner Otto Larsen og hans stab var såmænd godt tilfredse med dagen.

 

TEKNIK:

I alt havde Esbjerg Taekwondo Klub 15 teknikere med til stævnet – det er hamrende svært at ende på podiet, når man har set sig lun på disciplinen TEKNIK og det fik de unge teknikere da også at mærke.

Mix-gruppe: Her havde ETK nogle nye hold med klubbens yngste deltagere. Sune Lauridsen og Kevin Ørndrup prøvede for første gang at gå MIX sammen og endte på en 5. Plads.

Angelina Luu og Cecilie Frostholm var i samme gruppe – og selvom det var Angelinas første stævne, gik pigerne rigtig flot sammen. Det blev til en flot 4. plads.

 

Mix-gruppe (rødbælter): Cecilie Toby og Cecilie Frostholm måtte se sig slået af de mere erfarne piger og sluttede på en 8. plads.

Synkron-sortbælte: Sofie Berggreen, Selma Ciric og Lotte Weltz gik fint sammen i denne gruppe, som de gik i for første gang, men blev slået af synkronholdet, der er på landsholdet, og sluttede på en flot 2. plads.

 

Individuelt – TEKNIK:

Kevin Ørndrup og Sune Lauridsen deltog i samme gruppe – i alt var der 13 drenge. De unge drenge mangler dog erfaring .. men har til gengæld masser af gå-på-mod .. :)

Malthe Nørregaard stillede for første gang op i gruppen for rødbælter – højt niveau – og det fik Malthe da også at mærke. Trods en flot præstation endte han sidst.

Angelina Luu, som var til sit første stævne, havde nogle skarpe teknikker og klarede at komme på en 5. plads af i alt 13 deltagere. Hun har endnu 4 år tilbage i gruppen, så der er masser af tid .. :)

Cecilie Frostholm var ret nervøs, men kom fint igennem sin taeguek – endda med en fin følelse.

Cecilie Toby og Nadia Enghave (rødbælte-piger) var i en gruppe med 13 personer og Cecilie havde faktisk en rigtig god dag og fik sig en velfortjent 5. plads. Derfra er der ikke jo langt op til podiet .. :)

Nadia Enghave manglede liiiiige lidt på dagen og måtte se sig slået og sendt ned på 8. pladsen – hun viser dog et stort gå-på-mod og ser allerede frem mod næste stævne.

Klubben havde også 3 sortbælte-piger, som deltog individuelt. Sofie Berggreen, Lotte Weltz og Trine Jakobsen var blandt de 13 deltagere i denne gruppe, hvor niveauet er meget højt. Sofie Berggreen, som er på landsholdet og derfor konkurrerer med de 6 andre fra landsholdet i samme gruppe, gik nogle rigtig flotte taegueker og endte på en meget flot 2. plads.

Lotte Weltz, som var til sit 2. stævne i denne gruppe, havde en god dag og klarede sig så flot, at hun vandt over en fra landsholdet – og endte på en 6. plads. Flot gået må man sige!

Trine Jakobsen mærkede også den hårde konkurrence og måtte se sig henvist til 12. pladsen.

Træner Casper Regel deltog i en gruppe med i alt 8 – hvoraf 4 fra landsholdet. Hans mål var at blive den første efter de fire fra landsholdet – altså ende på en 5. plads – men han lavede undervejs nogle fejl og endte på en 6. plads.

Klubbens nye tekniktræner – Henrik Ravn -  deltog også ved stævnet og det gjorde han i Master 1 klassen. Henrik gik nogle gode og flotte taegueker, men måtte sande at Allan fra landsholdet havde haft længere tids træning .. :) .. og sluttede på 2. pladsen.

Alt i alt var der action over hele linjen – og de unge kæmpere samt teknikere fik sig en erfaring mere.

Se, det er jo noget, som man fremadrettet kan bruge til noget.