Tilbage til 2014

Kampstævner i april

16/04/2014

unnamed

German Open 2014:

Rikke Bergmann tog fredag d. 11. april af sted til German Open i Hamborg sammen med træner Jacob Øgendahl Larsen. Stævnet her et det første for Rikke efter en længere skadesperiode.

Stævnet skulle derfor bruges til at se forman an samt se hvordan teknikkerne sad. Rikke skulle om lørdagen i kamp og mødte i sin første kamp Spanien. Rikke gjorde et fornuftigt stykke arbejde men tabte sin første kamp. Vægtklassens vinder kom fra USA.

 

Mon stævne:

Martin Svane og Otto Larsen drog lørdag d. 12. april af sted til Mon stævne, som er for børn under 8 år. Dette var første gang i Esbjerg Taekwondo Klubs historie, at klubben var repræsenteret ved et sådan stævne. Kæmperne der deltog fik følgende placeringer:

Guld

 - Mikkel Christiansen

 - Malthe Friis

 - Isabella Berg Bendesen

 - Marc Pedersen

Sølv

 - Julius Knudsen

 - Tea Kroager Andersen

Bronze

 - Benjamin Svane

Begge trænere var efter stævnet godt tilfredse med de unge kæmperes indsats ved stævnet og takkede både forældre og børn for en rigtig god dag.

 

CV:

Henrik Weltz deltog lørdag d. 12. april i stævnet CV Tournament i Århus. Dette endte godt ud for den efterhånden rutinerede kæmper. Henrik vandt sin desværre eneste kamp 10-5 og endte øverst på podiet. Henrik er i gang med en udvikling og brugte dette stævne til at afprøve forskellige teknikker for at kunne bruge det mod de helt bedste i udlandet. Rigtig flot indsats  af den unge kæmper.

Til dette stævne skulle Ilia og Ayda også have deltaget. De havde desværre ingen modstandere og må derfor vente indtil næste stævne med at dele øretæver ud.

 

Venlig hilsen 

trænerteamet