Tilbage til 2014

Guld- & Sølvmedalje til Sofie ved Austria Open

18/06/2014

DSC 4604
DSC 4590

Sofie Berggreen henter GULD ved Austria Open (TEKNIK)

Sofie Berggreen var eneste repræsentant for Esbjerg Taekwondo Klub ved Austria Open, der blev afholdt i Wien og hvor der i alt deltog i omegnen af 450 udøvere.

Lad det være sagt med det samme: Det gik over alt forventning for den unge esbjergenser, der kom hjem med både en Guld- samt en Sølvmedalje fra dette store, internationale stævne.

For første gang skulle Sofie prøve kræfter med hele 3 discipliner ved et stævne – individuel, synkron og freestyle (for hold). Sofie deltog ved stævnet sammen med det danske tekniklandshold, som hun selv er en del af.

Første disciplin bestod af ”freestyle” til musik – og det var også første gang, Sofie deltog ved denne disciplin.

Trods en utrolig varm hal - og i øvrigt godt nervøse – gik det fantastisk, og holdet sluttede af med en guldmedalje.

En meget flot præstation må man sige!

Drømme er jo ikke forbudte .. og Sofie går med stille drøm om at blive udtaget til VM i netop denne disciplin .. så vi krydser fingre for, at det sker for den sympatiske pige.

Om søndagen skulle Sofie på gulvet 2 gange.

Første gang var i disciplinen ”synkron”, hvor Sofie sammen med et relativt nyt hold skulle forsøge at gøre sig gældende - det var jo blot holdets 2. stævne - og holdet havde jo trænet og forberedt sig godt, hvilket de også viste på dagen.

Det lykkedes .. og holdet endte på en flot 2. plads, hvilket var ensbetydende med sølvmedaljer.

I den individuelle disciplin – der var den 3. og sidste for Sofies vedkommende - gjorde Sofie det også godt og kvalificerede sig i første omgang videre blandt de i alt 45 udøvere. Ved næste runde, i kampen for at komme til finalerunden, manglede Sofie sølle 0,03 point, men det var altså nok til, at hun ikke nåede frem den spændende finalerunde, om end Sofie havde gjort det rigtigt godt ..

Det var ikke kun Sofie, der generelt havde en ganske god dag – det danske landshold vandt titlen ”Mest vindende nation” og det var jo ikke så ringe endda .. :)

Det var sæsonens sidste stævne – og at slutte den af med både en guld- & en sølvmedalje er jo ikke helt tosset for Sofie Berggreen Jensen.

Nu kan der også blive tid til at læse til eksamen – og dermed slutte skoleåret godt af, før en velundt ferie langt om længe kalder på Sofie .. mon ikke den står på lidt afslapning .. for en gangs skyld .. ?

Flot arbejde, flot sæson – godt gået … og TILLYKKE med de fine placeringer.

MVH/ETK-pr