Tilbage til 2014

Bronze til Cecilie Toby ved TEKNIK stævne i udlandet + Munkebo + Idrætsfest

03/02/2014

nottingham open
teknik holdet IMG 0508

Bronze til Cecilie Toby (TEKNIK) ved ”Nottingham Open”

Det blev en begivenhedsrig weekend for flere af de unge udøvere fra Esbjerg Taekwondo Klub .. det var af sted tre forskellige steder i løbet af weekenden.

Cecilie Toby deltog som den eneste fra Esbjerg ved et stort internationalt stævne i Nottingham – og hun gjorde det godt, må man da vistnok lige sige ..!

Hun er ung, hun var nervøs, hun var i et fremmed land – mange faktorer spiller ind – og hun var i en gruppe med 15 deltagere. Cecilie kom heldigvis videre efter den indledende runde og stod så efter en hård kamp så dér blandt de 8 finalister, der skulle kæmpe om medaljer og .. jeps .. hun gjorde det!

Flot gået af den unge pige fra Esbjerg Taekwondo Klub, der på dagen fik sig en velfortjent BRONZEMEDALJE ved dette stævne i udlandet.

 

Talentstævne i Munkebo (TEKNIK) d. 1. Feb.

Træner Casper Regel, der sammen med Henrik Ravn og hjælpetræner Morten Hansen står for de unge udøveres færdigheder i TEKNIK, havde et hold på 7 udøvere af sted til Talentstævne i Munkebo.

Erfaring, erfaring og erfaring – det kan ikke siges ofte nok - det er det, det gælder om for de unge udøvere at få masser af ved diverse stævner rundt omkring i landet.

Sofie Berggreen Jensen, Selma Ciric og Lotte Weltz var i samme gruppe og var først på gulvet.

Det var Lottes første stævne i denne gruppe og det kunne mærkes på hende, da hun var ekstremt nervøs – hun sluttede på en 9. plads. Selma Ciric sluttede på en 7. plads efter en rigtig god præstation. Her skal man lige tænke på, at fem af deltagerne er på bruttolandsholdet – det sætter præstationen lidt i perspektiv .. :)

Sofie - der er en af de fem fra bruttolandsholdet i gruppen - holdt tungen lige i munden og sluttede på en meget flot 3. plads. Flot af den unge tekniker, der netop er blevet indlemmet i bruttolandsholdstruppen ..

Senere på dagen var de ”helt unge” - Kevin Skytte og Sune Lauridsen, vi taler altså om 9 årige – på banen og i en gruppe med 15 deltagere. De sluttede på en 10. og en 11. plads trods ganske godt arbejde af dem begge. Her skal man have in mente, at drengene i gruppen kan være helt op til 5 år ældre. Det var de unge udøveres blot 3. stævne, så Kevin og Sune har MANGE år i gruppen endnu .. :)

Sidst på dagen var Nadia Enghave Hansen i aktion. Hun var i en gruppe med 11 deltagere – hvoraf de 4 var fra Talentholdet – så det var hård kost for den unge tekniker. Nadia har arbejdet rigtigt godt op mod dette stævne og hun fik sig da også en flot og velfortjent 6. plads i denne hårde gruppe, hvor f.eks. den danske mester endte på en 5. plads … konkurrencen er knaldhård, så er det sagt ..!

 

Elisabeth Knudsen (KAMP) hædret - ”IDRÆTSFEST 2013 Esbjerg Kommune”.

Traditionen tro blev alle Esbjerg Kommunes seniormestre hædret ved et storslået show  fredag d. 31. Jan – som denne gang blev afholdt i Musikhuset Esbjerg.

En flot og oplevelsesrig aften for klubbens Danske Mester 2013 - Elisabeth Knudsen - som havde fået følgeskab af repræsentanter for klubben på denne store aften.. !

Flot, flot aften – og endnu en gang hjertelig TILLYKKE til Elisabeth.

 

MVH/PR ETK