Tilbage til 2020

Esbjerg+ Cup 2020 - flot, flot stævne

24/02/2020

IMG 2416
IMG 2417 IMG 2419 IMG 2421 IMG 2422 IMG 2423 IMG 2426 IMG 2427 IMG 2428 IMG 2429 image0

7 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 4 bronzemedaljer til Esbjerg Taekwondo Klub ..

Lørdag d. 22. februar blev “Esbjerg+ Cup ” afholdt ved EFI Hallerne, hvor Esbjerg Taekwondo Klub endnu en gang stod som arrangør af det populære stævne, som efterhånden er ved at være en fast tradition - og hvor over 300 taekwondoudøvere havde sat hinanden stævne. 

Deltagerne var primært fra Danmark, men der var besøg af circa 30 herlige, "gode venner af huset" fra Færøerne, nogle nordmænd samt enkelte udøvere fra andre nationer.

Som altid - fristes man efterhånden til at sige - var det et overordentligt godt arrangeret stævne, som generalen (og tovholder) Tommy Larsen fra klubben igen igen stod for .. men han undlader saftsuseme heller ikke at nævne, at hvis ikke baglandet var der, tja .. så var der slet ikke noget stævne.

Generalen er yderst taknemmelig for den store opbakning, der altid er, når han beder fodfolket “træde an” på et geled på gårdspladsen.

Uden dem – intet stævne!

Så kort kan det siges .. så en stor TAK fra hans side til alle de uundværlige mennesker fra klubben, der på den ene eller anden måde er involveret i den succes, som stævnet jo er ..

Og generalen Tommy Larsen har da også allerede booket hallerne til næste år – det er jo næsten ligesom den berømte udsendelse hvert år til nytårsaften, hvor de viser “90-års-fødselsdagen” .. same procedure as last year :-)

Men hva’ .. hvis en general ikke skal udvise “rettidig omhu”, hvem dælen skal så .. ?

Hvis vejret udenfor på denne dag var blæsende og nærmest stormfuldt - ja, så var det intet at regne for, hvis man sammenlignede med den sitrende, spændigsfyldte og nærmest orkanlignende stemning, der var indenfor ved EFI Hallerne, hvor der i den grad var gang i den .. :-)

 

TEKNIK-delen:

Esbjerg Taekwondo Klubs teknikhold var igen godt repræsenteret - denne gang med 11 deltagere - og klubbens instruktør, Christina Christensen Hansen, havde forberedt de unge teknikere ganske godt op til stævnet, må man sige .. sammen med tekniktræneren, Lotte Weltz, der var kommet et smuttur hjem fra København, hvor hun pt er i praktik.

Guld:      Anne Sofie Dal Eriksen, Heidi Falk Langmach, Philip Jacobsen og Sofia Van

              (de tre første stillede op i “Individuel”, mens sidstnævnte i “Team”)

Sølv:      Mads Langmack (“Individuel”) og Jakob Al-hamdani (“Free-style”)

Bronze:  Isabella Berg Bendesen (“Individuel”)

En meget flot præstation af alle udøvere, var man i trænerstaben helt og aldeles med rette enige om ..        

 

KAMP-delen:

Ligeledes havde kampholdet - med trænerne Tina Højbjerg Sørensen og Dennis Christensen i spidsen - valgt at tage 11 udøvere med til dette stævne og det blev for dem, og for hele klubben generelt, en forrygende dag med fremragende resultater til følge ..

Guld:      Deni Saraliev, Mads Abildgaard og Eman Curovac

Sølv:      Markiian Boiko

Bronze:  Lisa Wriborg, Aisha Shire, Jamie Ajendorff

 

Udover disse flotte resultater blev guldvinderen Mads Abildgaard også hædret med “FIGTHERPOKALEN", da han helt uimodståeligt "kom tilbage" i sin finalekamp, hvor han var bagud .. og endte med at vinde med cifrene 31-26 efter en forrygende slutspurt.

Eman Curovac, der ligesom Mads Abildgaard var debutant i juniorrækken, var på dagen også helt forrygende. Finalen vandt han 23-3 over en ellers meget mere rutineret sort-bælte-kæmper.

Der er dæleme krummer i de unge mennesker .. og der er vel ikke noget at sige til, at Bjørnemor Tina Højbjerg Sørensen og Bamsefar Dennis Christensen var ovenud tilfredse med de små bjørneungers skarpe kløer på dagen .. de ville fodres og de ville dæleme fodres med råt kød .. fornemmede man på deres sult .. :-)

Esbjerg+ Cup blev endnu engang en kæmpesucces - og det er klubben mere end taknemmelig for.

Ses til næste år, samme sted, samme tid .. same procedure as last year, you know .. :-)

PS: Jeg har (igen igen) stjålet nogle billeder fra den imponerende serie af billeder, som AnneSofie Dal Eriksen er så venlig at lægge op efter stævner .. FLOT arbejde af hende .. så jeg bukker, skraber og takker ærbødigst :-)

 

Med venlig hilsen

Esbjerg Taekwondo Klub / PR

Claus Bjelke, 40270099

claus@bjelke.dk