Tilbage til 2020

8 medaljer ved Munkebo - TEKNIK

02/02/2020

IMG 2359
IMG 2363 IMG 2365 IMG 2366 IMG 2368 IMG 2370 IMG 2373 IMG 2374 IMG 2375 IMG 2376 IMG 2377 IMG 2381 IMG 2382 IMG 2378 IMG 2515

8 Medaljer til Esbjerg Taekwondo Klub ved teknikstævne i Munkebo ..

Sidste weekend tog kamptræner Tina Højbjerg Sørensen til De Nordiske Mesterskaber i Oslo - med blot to kæmpere - og kom hjem til Esbjerg med en guldmedalje, der blev vundet suverænt med en sejr i finalen på 21-0 af kæmperen Camilla Retzlaff Hvass.

En fremragende præstation var det .. jeps, det var det .. !

Denne weekend var der stævne i Munkebo, hvor det var “teknikernes” tur til at komme i ringen - og der var tale om debut for Esbjerg Taekwondo Klubs nye instruktør udi de tekniske discipliner, Christina Christensen Hansen, der sammen med Lotte Weltz drog til Munkeko med i alt 12 deltagere.

Eftersom holdet kom hjem med 8 medaljer, må det siges, at det var en ganske flot debut for den nye instruktør Christina Christensen Hansen - for nu at sige det ganske mildt .. :-)

Den nykårede danske mester Sofia Van, der sammen med Jakob Al-hamdani er kommet på bruttolandsholdet i Teknik, deltog i 2 discipliner og vandt guld i “Team” samt sølv i “Individuel”.

 

Medaljefordelingen så efter stævnet således ud:

Guld: Sofia Van (“Team”), Heidi Falk Langmack og Philip Wriborg Jacobsen (“Individuel”) samt Jakob Al-hamdani (“Freestyle”)

Sølv: Sofia Van (“individuel”)

Bronze: Anne Sofie Dal Eriksen, Mads Langmack og Christina Christensen Hansen (alle i “Individuel”)

 

En anden debutant på dagen var Philip Wriborg Jacobsen – tja, med en guldmedalje om halsen var det da en ganske god begyndelse, right ..?

Isabella Bendesen, Mads Abildgaard, Angelina Y-Nhi Luu, Tobias Theilgaard, Freja Langmack gjorde det alle fremragende og ydede en fantastisk indsats på dagen - det er dog ofte de ganske små marginaler, der afgør tingene - og på denne dag blæste vinden altså ikke i deres retning, hvilket man må leve med og bare acceptere.

Specielt når de er oppe imod ganske dygtige modstandere, som lige akkurat fik dem slået ud af medaljerækkerne.

Alt i alt fik den nyudnævnte instruktør udi de tekniske discipliner en ganske god dag ud af det og var mere end tilfreds med både dagen og sine unge teknikere ..

Så ja, det var igen en god dag for Esbjerg Taekwondo Klub, der nu ser frem til Esbjerg Teknik Cup d. 22. februar .. hvor klubben på hjemmebane står som arrangør.

PS: De fine billeder er taget af AnneSofie Dal Eriksen .. og tyvsjålet af mig .. :-)

Med venlig hilsen

PR/ETK

Claus Bjelke

40270099