Tilbage til 2019

2 x 8. dan, Reception - Arnum & Madsbøll

24/09/2019

P1050679
IMG 3

Reception for Torben Madsbøll og Lars Arnum – 2 x 8. Dan

Det var en stor, stor dag for to af de ”gamle veteraner” fra Esbjerg Taekwondo Klub, da de begge bestod deres gradueringer og nu er bærere af sort bælte 8. Dan.

I den anledning blev der i klubhuset afholdt en reception med deltagelse af circa 75 personer, der kiggede forbi for at lykønske de gæve og humørfyldte ældre drenge.

Formand Finn Larsen fik holdt en pæn tale – det var han jo næsten tvunget til, som han ganske humoristisk fik det udtrykt  – og der blev efterfølgende hygget i nogle timer i godt samvær.

Hallelujadadada ... der var gaver, blomster og kindkys i lange baner .. og det var absolut noget, hovedpersonerne nød .. :-)

Som altid, fristes man til at sige, havde Lone Larsen og Heidi Antonsen sørget for, at der ikke manglede noget .. hverken til ganen eller til maven .. så der var intet nyt under solen på den front .. :-)

Lars Arnum har tidligere haft sit virke som en højtestimeret WTF dommer i mange, mange år – de seneste år har han virket som instruktør og underviser (med diplom) på DIF kurser og DTaF kurser. Han er ligeledes danfortræner og censor ved gradueringer afholdt i Simuu regí og er certificeret international instruktør.

Torben Madsbøll – der ligesom Lars Arnum har været i klubben i over 40 år – lever og ånder ligesom sin klubkammerat for klubben og det kammeratskab, som han har oplevet i alle årene. Torben Madsbøll er her .. og der .. og alle vegne, specielt når der skal tages overordnede beslutninger .. og ikke mindst som ”tovholder”, når der afvikles Summer Camps her i Esbjerg. Han er dirigenten, der får hele orkestret til at spille i takt .. han udstikker ordrene, får samlet sin organisation, planlægger, laver aftaler .. og er en usædvanlig ildsjæl, for nu at sige det kort og godt.

Det var i øvrigt Torben Madsbøll, der i sin tid fik "Grandmaster Ko" her til Esbjerg .. og Danmark .. da Torben Madsbøll under en rejse til Korea for mange, mange år siden mødte "Grandmaster Ko", som efterfølgende så blev landstræner for Danmark.

Det blev for begges vedkommende starten på det, der senere har vist sig at munde ud i et livslangt og nært venskab ..

Esbjerg Taekwondo Klub ønsker begge medlemmer et stort TILLYKKE med det flotte resultat .. så må vi jo lige vurdere, om der eventuelt skal investeres i en rollator ved næste gradueringer for begges vedkommende .. :-)

ETK/pr

Claus Bjelke