Tilbage til 2018

Lidt om ditten og datten .. :-)

04/06/2018

IMG 3082
IMG 3084 IMG 2 IMG 3079 IMG 3088

Lidt om det ene .. lidt om det andet .. :-)

Tja .. i dag får man flere og flere nyheder via de socialer medier .. og her i klubben er der da også en tendens til, at man "holder hinanden optateret" via diverse Facebook grupper.

Og det er jo også ganske godt ..

Men altså .. klubben "sover" jo ikke, bare fordi man ikke kan se nogle "nyheder" her på hjemmesiden.

Orrrrkkk nej, der er hele tiden gang i det ene .. eller det andet.

Trænere/ledere har f.eks. været afsted på en forrygende "ryst-sammen-og-tak-for-jeres-indsats-tur" til La Santa Sport - man kan vel sige, at det er klubbens måde at "betale lidt tilbage" på den enorme frivillige arbejdskraft, der er i denne klub.

INGEN får løn for noget som  helst i Esbjerg Taekwondo Klub .. ALT er baseret på frivillige, der går gennem ild og vand for klubben og klubben forstår - og formår - også at værdsætte den hjælp, som den får af alle disse energiske, entusiastiske og herlige mennesker.

Vi har sagt det før og gentager det gerne: Uden alle de fantastiske frivillige, ingen klub.

Træninger/Stævner:

Dana Hansen, en af mødrene, skrev fornylig på FB, at "Esbjergs dejlige team" havde haft en fremragende og hyggelig tur til Vejle, hvor der var fælles undervisning under VEB paraplyen - altså samarbejdet mellem Vejle, Esbjerg og Brande.

Herligt som man forstår at hygge sig på tværs af klubberne - og denne gang var det Otto Larsen, Dennis Christensen og Tina Højbjerg Sørensen, der havde "ungerne" med til fællestæning i Vejle.. ud fra billederne at dømme, så det da ud til, at de hyggede sig.

Men man skal ikke tage fejl af tingene .. een ting er at hygge sig, men de får dæleme også noget ud af det, de unge mennesker. Se, det er jo vigtigt at klæde de unge mennesker på, så tingene ikke er "helt fremmede" for dem, den dag "det gælder".

De lærer noget .. det er der ingen tvivl om .. og dejligt at se, hvordan de "voksne" også får noget ud af samværet med deres dejlige elever .. :-)

Danish Open i Skanderborg var et andet event. Her var "Den Gule Fare" fra Esbjerg repræsenteret ved Isabella og Freja .. og det gjorde de jo ganske fremragende, idet de kom hjem til Esbjerg med et stort smil over hele ansigtet .. og med deres bronzemedaljer hængende om halsen .. VUPTI ..

Et stort tillykke til de dygtige piger .. keep up the good work, young Ladies .. :-)

Et stævne i udlandet - nærmere betegnet til Kaltenkirchen lidt nord for Hamborg - blev da også aflagt et besøg af nogle unge løver fra klubben .. jeps ..

Her var Julie Andersen (kadet, piger, -51 kg) og Mikkel Andersen (senior herre, -74 kg) med til at vise de sort/gule klubfarver frem.

For Julie var det første gang, hun var med til et udenlandsk stævne .. men altså .. den unge, sindige vestjyde lod sig ikke mærke af det, da hun i sin første kamp gav sin tyske modstander een lampen og kæmpede sig sikkert i finalen.

Her mødte hun endnu en tysker, som dog viste sig at være mere erfaren og i øvrigt også ret dygtig .. men altså .. come on .. en sølvmedalje ved det første stævne for Julie er da slet ikke så ringe, vel .. :-)

Herfra skal der lyde et stort TILLYKKE, godt gået ..

Don Mikkel - altså Mikkel Andersen - stillede op som forsvarende mester, idet han sidste år delte øretæver ud til højre og venstre ved stævnet og vandt guld, så der var noget at leve op til for hans vedkommende .. den herlige, frække knægt .. og han skuffede heller ikke hverken sig selv eller tilskuerne. No way .. i finalen mødte han en tysker, som ikke længere kan tælle til eins, zwei, drei efter mødet med Don Mikkel.

Dennis Christensen, som var med i Kaltenkirchen og rapporterede derfra, var ganske godt tilfreds med de unge kæmpere, han havde taget med .. og det kan man jo ikke fortænke ham i, vel ..?

Men hva' så på hjemmefronten i klubben i Esbjerg - skete der så ikke noget dér?

Jo da .. vi havde to unge herrer, der bestod gradueringen til 1. Poom.

Det havde vi nemlig .. og et kæmpestort TILLYKKE til youngsterne Eman og Mads.

Godt gået af jer allesammen .. i Esbjerg, i Kaltenkirchen, i Skanderborg .. det er jo herligt at se, når det går de unge mennesker godt .. TILLYKKE allesammen.

Så jo, der sker altså altid noget .. tiden står jo aldrig helt stille i Esbjerg Taekwondo Klub.

Og godt for det ..

Claus Bjelke

PR/ETK

claus@bjelke.dk