Tilbage til 2018

Guld ved stævne i Belgien

07/03/2018

IMG 3007
IMG 3008 IMG 3009 IMG 3010

Bjørnemor og hendes skarpe bjørneunger viste kløer til kampstævne i Belgien ..

En lille delegation fra Esbjerg Taekwondo Klub drog ud på eventyr .. nemlig .. der skulle kæmpes om medaljer i Tongeren (Belgien) – en mindre by lidt nord for byen Liege – hvor ”Open Challenge Cup 2018” med deltagelse af circa 600 udøvere i sportshallen ”Sportcomplex” i Togeren fandt sted d. 3. – 4. marts.

Bjørnemor Tina Højbjerg Sørensen havde endda taget sine to meget store, heroiske, stærke, muskuløse, adrætte, herkuliske, hypermaskuline bodyguards med sig .. så træner Dennis Christensen og næstformand Brian Andreasen stod knivskarpe dér .. kampberedte og klar til at passe på Bjørnemors to små bjørneunger .. Jonas Krogh Agergaard og Mikkel Andersen.

Ingen .. som i absolut INGEN .. skulle komme her og spille op .. no way .. !

Men .. what to do .. når man står udenfor ringen .. og de små bjørneunger er inde i ringen .. ?

 

Jonas Krogh Agergaard har ellers været godt kæmpende, men det gik ikke helt, som han havde forventet, da han kæmpede sin første kamp mod en belgisk kæmper – og tabte.

Belgieren var simpelthen bare mere KLAR på dagen end Jonas var og det kostede sejren for den sympatiske gut fra Esbjerg.

Men han kommer igen .. helt sikkert!

Humøret var dog stadigvæk i top – og det er jo dejligt at se, at en ung kæmper har selvironi nok til at kunne konstatere, som han selv sagde det, at han havde kæmpet som ”en helvedes død fisk” :-)

 

Mikkel Andersen kæmpede sin første kamp mod en italiener – og den italienske sekundant var helt rundt på gulvet, han kunne simpelthen ikke greje den uforudsigelige og uortodokse kæmper fra Esbjerg med det lækre hår, den store selvtillid og det charmerende ydre.

BUM .. Mikkel vandt 28-10 .. men måtte forlade banen uden håndtryk fra den rådvilde og koleriske italienske sekundant.

Med sin opførsel gjorde sekundanten faktisk sin egen kæmper en ”bjørnetjeneste” (Fik I den ..? :-) 

I selve finalen, der også var mod en italiener, viste Mikkel hele sit repertoire og kontrollerede kampen fra  start til slut.

Finalen blev vundet med overlegne 20-1.

Der var tale om en meget flot indsats fra Mikkels side, cifrene taler for sig selv .. og dermed GULD ved stævnet til Mikkel.

Finito de la Musica .. arrivederci Bella Italia ..

 

På selve hjemturen i bussen, var rollerne byttet lidt om .. her var det Mikkel Andersen, der mest lignede en ”helvedes død fisk” .. billedet taler for sig selv .. men hva’ .. selv en guldvinder med charme, selvtillid og lækkert hår har brug for lidt søvn, right .. ? :-)

Bjørnemor og hendes gæve bodyguards var meget tilfredse med de små bjørneunger og den indsats, de begge havde ydet på dagen .. det er jo nogle herlige knægte, der forstår at begå sig både på og udenfor banen, hvor de to humørbomber krydrer tilværelsen med god humor, latter og selvironi .. samtidig med at de er gode forbilleder for de unge mennesker i klubben ..

Bjørnemor har opdraget sine små bjørneunger godt ..

Bjørnemor var glad ..

Bjørnemor var stolt ..

 

Med venlig hilsen

ETK/PR

Claus Bjelke, claus@bjelke.dk