Tilbage til 2018

Esbjerg Cup 2018

22/02/2018

IMG 2483

"ESBJERG CUP - 2018"

Esbjerg Taekwondo Klub er arrangør af stævnet “Esbjerg Cup”, der afholdes lørdag d. 24. februar ved EFI Hallerne i Esbjerg.

Lørdag d. 3. februar blev “Årets Mestre” i Esbjerg Kommune fejret i Musikhuset Esbjerg - her var Cecilie Ladefoged (dansk mester, kamp) til stede sammen med Rikke Bergmann (dansk- & nordisk mester, kamp) samt ikke mindst Sofie Berggreen Jensen, der vandt både det danske, nordiske samt det europæiske mesterskab (teknik) .. for at blive hædret for deres fornemme præstationer.

Disse tre unge, yderst kompetente og store forbilleder for de helt unge mennesker i klubben begyndte også deres respektive karrierer i deres pure ungdom ved at deltage i stævner som dette, der nu finder sted den kommende weekend her i Esbjerg. 

Det er den slags stævner, der “modner” de unge taekwondoudøvere - det være sig i disciplinen KAMP såvel som i disciplinen TEKNIK .. de høster ved den slags stævner uvurderlig erfaring, får rutine og får prøvet indøvede teknikker af i praksis. Noget, der absolut kommer dem til gode fremadrettet.

Det bliver et stort stævne - i skrivende stund er over 360 deltagere tilmeldt - og i Hal 1 finder kampstævnet sted, fordelt over 4 kampbaner, mens Hal 2 lægger gulv til de tekniske discipliner, fordelt over 2 måtter .. 

Hos Esbjerg Taekwondo Klub er det gennemrutinerede Tommy Larsen, der igen ved dette stævne er stævneansvarlig. Han står i spidsen for den hær af frivillige klubmedlemmer, der er uundværlige ved stævner som disse. Uden dem, intet stævne .. så let kan det siges.

Ingen tvivl om at generalen - aka Tommy Larsen - er vildt motiveret. Han er netop hjemvendt fra sydens sol, fuld af energi og sikkert med en fin, rød og dejligt skinnende solbrændt næse .. men tag ikke fejl af generalen, han styrer løjerne .. :-)

Tommy Larsen har - sammen med sine brødre Finn Larsen (formand) samt Otto Larsen (cheftræner) - været med i gamet, siden Esbjerg Taekwondo Klub så dagens lys og blev stiftet i januar måned 1975 .. og klubben er dermed en af Danmarks ældste klubber.

Esbjerg Taekwondo Klub håber på et godt stævne - og ser frem til besøget af de mange glade unge mennesker, der kommer til byen fra hele landet for at deltage i stævnet “Esbjerg Cup 2018”.

VELKOMMEN til "Esbjerg Cup 2018" allesammen .. vi håber på, at alle får nogle givtige, lærerige og ikke mindst fornøjelige timer sammen på lørdag .. !

 

Med venlig hilsen

PR/Claus Bjelke, claus@bjelke.dk

Esbjerg Taekwondo Klub