Tilbage til 2018

DM 2018, Solrød

19/11/2018

IMG 3553
IMG 3555 IMG 3556 IMG 3559 IMG 3560

Esbjerg Taekwondo Klub – DM 2018, Solrød

Esbjerg Taekwondo Klub har i weekenden deltaget ved DM, der blev afholdt i Solrød på Sjælland.

I alt havde trænerne for kampholdet – Tina Højbjerg Sørensen og Dennis Christensen – udtaget 5 kæmpere til begivenheden, mens trænerne for teknikholdet, Lotte Weltz og Mattews Mai, ligeledes havde 5 udøvere at holde styr på ved årets DM i Taekwondo.

Trænerne var såmænd ganske udmærket tilfredse med dagens medaljehøst, da den esbjergensiske delegation sent drog hjem mod Esbjerg – det blev til 2 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer samt 1 bronzemedalje.

 

GULD:

Cecilie Ladefoged vandt, i øvrigt for 7. gang i træk, guld i sin vægtklasse og blev dermed dansk mester i Senior Damer (-62 kg) i disciplinen KAMP.

Det var en flot præstation, Cecilie leverede på dagen .. igen, igen .. og det talte cifrene 20-10 i selve finalen deres tydelige sprog om ..

Jakob Al-Hamdani stillede op i TEKNIK - i disciplinen ”Freestyle” - og selvom det blot var hans 3. stævne, så endte han øverst på podiet med en guldmedalje om halsen. Det må da siges at være helt OK, ikke .. :-)?

 

SØLV:

Eman Curovac, der stillede op i KAMP (Kadet Herrer minus 53 kg) kom ret hurtigt bagud i sin semifinalekamp, hvor det efter første omgang var op ad bakke for den unge mand .. som var bagud 0-8.

Det lugtede dæleme fælt af en ordentlig afklapsning.

Eman fandt nogle uanede kræfter frem, koncentrerede sig og lyttede velsagtens til sin coach .. og gav den så fuld skrald.

Hvad man ikke troede muligt efter første omgang, skete så .. han vandt.

Finalekampen tabte han med cifrene 13-17, men på dagen blev det til en fuldt fortjent sølvmedalje til den seje gut.

Mikkel Andersen – gutten med charme, selvtillid og lækkert hår – stillede op i disciplinen KAMP i Senior Herrer rækken minus 74 kg.

Desværre tabte Mikkel finalen .. men fik en flot sølvmedalje om halsen.

Rikke Bergmann – tabte ligeledes sin finalekamp og fik dermed en sølvmedalje.

 

BRONZE:

Julie Andersen – vandt sin første kamp efter en fin og flot kamp.

Desværre tabte hun den næste kamp. Hun kunne dog heldigvis trøste sig med, at hun på dagen fik en flot bronzemedalje med sig hjem ..

 

Kender desværre ikke meget til detaljerne i relation til ”teknikerne” – bortset fra at Jakob Al-Hamdani røg til tops – men generelt er det meget, meget svært at gøre sig gældende i de tekniske discipliner, hvor Danmark som nation i øvrigt er ganske godt med og sætter sit præg ved mange internationale turneringer.

 

Udover Jakob Al-Hamdani stillede klubben op til DM med teknikerne Lotte Weltz, Freya Langmack, Annastacia Amdi og Isabella Bendtsen.

 

Anyway .. udøvere, trænere og supporters havde en fin og lærerig dag i det sjællandske – og drog ganske tilfredse hjemad mod vest.

 

Hjem .. hjem til Esbjerg.

 

MVH/Claus Bjelke

ETK/PR