Tilbage til 2017

Summer Camp 2017 - er du tilmeldt .. :-) ?

01/05/2017

foto 01 kok jens olesen
foto 01b Lars.jpg BUD2 BUD3 ugeavisen0691 kopi2

 

 

Kære TKD venner i DTaF

 

Vedr.: DTaF’s ”Summer Camp 2017” – i ESBJERG d. 8. – 14. Juli 2017

Tiden nærmer sig hastigt og forhåbentligt ser vi alle frem til en god uge på årets sommerlejr i uge 28 i Esbjerg.

En uge, der gerne skulle byde på mange gode og positive oplevelser. En uge, hvor gamle venskaber plejes og udbygges og hvor nye venskaber skabes. En uge, der står i kammeratskabets tegn – og hvor det sociale liv altid florerer ganske godt – men så sandelig også gerne en uge, hvor man får en masse med sig hjem i bagagen!

Noget, som man efterfølgende kan bruge til noget hjemme i klubberne ..!

I Esbjerg Taekwondo Klub har vi endog meget stor erfaring med at arrangere sommerlejre og som vi også efterfølgende - heldigvis da - hver gang høster megen ros for.

Så noget må vi jo gøre rigtigt :-)

Da vi fik afholdt sommerlejr i 2011 her i Esbjerg, blev der sat ny deltagerrekord – endda europæisk rekord, som vi hørte det – da vi noterede, at vi havde haft 1.125 glade og positive taekwondoudøvere på besøg.

Det antal kunne vi ikke slå i 2014, men vi gør da gerne et godt forsøg her i 2017 .. right? :-)

Vi vil meget, meget gerne hermed komme med en kæmpestor APPEL til jer alle sammen "derude i Taekwondo-Danmark" .. :

Hvis I allerede nu ved, at I gerne vil deltage på årets DTaF sommerlejr, vil vi blive MEGET glade, hvis I går ind på vores hjemmeside www.taekwondocamp.dk og tilmelder jer snarest muligt. Siden kører endnu ikke heeeeelt for fulde omdrejninger, men selve ”tilmeldings-delen” er blevet aktiveret pr. 1. april.

Det vil først og fremmest give jer en ”EarlyBird” rabat ved tilmelding senest pr. 1/6 og dernæst vil det give os, som arrangører, en mulighed for at ”følge lidt med” i antal tilmeldinger. Vi vil dermed også langt bedre være i stand til at ”justere” lidt på knapperne .. og evtl. optimere nogle ting hen ad vejen ..  altså win/win .. right .. :-)?

Vi tvivler ikke selv på, at det nok skal blive en god lejr. Det plejer det jo at være her i Esbjerg, hvor vores ”verdensberømte” og suveræne kokke ”Dupont & Dupont” (Jens & Lars  - begge sort bælte) altid er vildt populære .. der er dæleme gang i køkkenet, når gryder og pander flyver rundt .. uuuups, der skal man ikke komme i vejen ..

En del relevant information, f.eks. diverse tema-træninger og instruktører, kan man læse om på vores hjemmeside og/eller FB side ”taekwondosummercamp2017”.

Tja .. kort og godt vil vi her i Esbjerg som altid bestræbe os på at give jer alle en uforglemmelig oplevelse – og vi har ry for at servere god mad, have gode faciliteter, instruktører, planlægning, hjælpere og et rigtigt godt humør.

Glæd jer til sommerlejren. Det gør vi og alle vores entusiastiske hjælpere nemlig allerede.

På vegne af formand Finn Larsen og hele Esbjerg Taekwondo Klub vil jeg gerne hermed kunne byde jer alle sammen HJERTELIG VELKOMMEN til årets sommerlejr i Esbjerg 2017.

 

PR/Esbjerg Taekwondo Klub

Claus Bjelke

claus@bjelke.dk