Tilbage til 2017

Reception for europamesteren Sofie Berggreen

17/05/2017

image6
FullSizeRender 27 FullSizeRender 28 FullSizeRender 29 FullSizeRender11 image7 image8 image9 image10 image11 image12 FullSizeRender 30 FullSizeRender 31 FullSizeRender 32

FLOT reception afholdt for europamesteren fra Esbjerg .. !

Lad det være sagt med det samme – vores formand Finn Larsen fortjener en guldmedalje, så er det sagt .. BUM .. fint arrangement han fik banket på plads!

Der var dæleme tænkt på det hele .. på dagen, hvor den stolte formand havde ”inviteret” til reception. Han var spændt, han var rævestolt og han var bevæget.

Tja, som den ærkejyde han er, prøvede han ellers at virke ret cool .. men han VAR påvirket og det var helt på sin plads, da det absolut var noget, han kunne være særdeles stolt af .. nemlig .. det er jo ikke hver dag, den slags sker!

Den røde løber var lagt ud, der blev flaget, der var sat blomster i vaserne og i kummerne her og der og alle vegne – ja, selv de store ”askebægre” ude foran klubhuset var i dagens anledning blevet omdannet til fine blomsterbede .. :-)

Sammen med sine altid loyale og utrættelige hjælpere – Lone Larsen, Heidi Antonsen og flere andre – havde man formået at skabe et dejligt og hyggeligt miljø. Som så ganske ofte før havde man allieret sig med ”Jens Kok”, den glade dreng, der stod for de kulinariske oplevelser. Der manglede ikke noget .. BUM ..

Ikke siden 1990 har Esbjerg Taekwondo Klub haft en EUROPAMESTER. Det fik vi i den grad nu i maj måned 2017 og det skulle fejres. Det BLEV fejret .. efter alle kunstens regler.

Europamesteren, EM bronzevinderen, VM bronzevinderen fra EM & VM, der begge blev afholdt på Rhodos i sidste uge, ankom sammen med sin mor Hanne Berggreen Sørensen til klubhuset kl. 17.00 og et jubelbrøl brød løs.

Klubkammerater, ledere og familie stod dér med flag og store smil .. og klappede af europamesteren Sofie Berggreen Jensen, der dybt berørt hilste til højre og venstre. Der var en meget fin og næsten elektrisk stemning, hvor mange af ”de små udøvere” lige skulle kramme deres store idol og have taget billeder med hende .. og hvor lederne med et glas champagne i hånden lige skulle lykønske den nykårede europamester.

Jeres udsendte PR medarbejder gik bare som altid stille og roligt rundt – genert og selvudslettende, som han nu er - og med blikket slavisk rettet mod gulvet, alt imens han ydmygt og i sneglefart prøvede at snige sig lydløs rundt langs fodpanelerne og ellers kun kigge op, når han skulle tage et billede hist og pist .. det lykkedes da heldigvis, som I kan se:-)

Formand Finn Larsen fik holdt en meget fin tale og der var gaver til Sofie fra klubben og andre. Sofie blev meget glad, da hun så sin far stå dér med en stor, flot buket blomster. Det var reverenter talt en meget glad og rørt Sofie, der tog imod gaver og lykønskninger og som også fik holdt en lille takketale for sin klub og til alle de fremmødte .. :-)

Det blev til nogle rigtigt gode og hyggelige timer i samvær med den nye europamester, der i allerhøjeste grad var på hjemmebane – i den klub og i de lokaler, hvor hun i mange år har trænet så ihærdigt og så meget, at hun som kun 20-årig endte allerøverst på podiet ved EM og nu kan kalde sig EUROPAMESTER.

Se, nu handler det jo også om, at man har et ”godt bagland” .. en ting er talentet, stædigheden, ærgerrigheden, klubben, klubkammeraterne, klubtrænerne samt ikke mindst landsholdstrænerne.

Yes, dear Watson .. den er vi med på.

Noget ANDET er så – og det er meget, meget vigtigt for en eliteidrætsudøver - at Sofie har ”mor Hanne”, der har en meget, meget stor del af æren for den succes, som Sofie har oplevet og i disse dage igen oplever.

”Thumbs Up, mor Hanne” – det er dæleme et flot stykke arbejde, der er blevet gjort på hjemmefronten ..!

Ingen ved, hvad fremtiden bringer – men man kan ikke et sekund være i tvivl om, at Sofie Berggreen nok skal komme langt her i livet. Det være sig sportsligt såvel som privat.

Lille pige – stort menneske.

Se, det var så en sandfærdig historie fra det virkelige liv.

No shit, Sherlock ..

Bum ..

 

PR/Esbjerg Taekwondo Klub

Claus Bjelke

claus@bjelke.dk