Tilbage til 2017

Esbjerg Plus Cup 25. feb forløb ganske FLOT

27/02/2017

FullSizeRender 20
FullSizeRender9 FullSizeRender 21

Sofie Berggreen vandt sin medalje nr. 100

Det blev en rigtig god dag for arrangørerne fra Esbjerg Taekwondo Klub, der stod bag “Esbjerg Plus Cup” stævnet i weekenden. 

Der var fuld fart over feltet - både i den ene EFI Hal, hvor teknikerne viste deres fine teknikker frem, samt i den anden EFI Hal, hvor kæmperne fra nær og fjern havde sat hinanden stævne.

Alt i alt havde over 300 udøvere fundet vej til EFI Hallerne og til "Esbjerg Plus Cup", hvor alt bare klappede, som det skulle. 

Tovholder Tommy Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub havde, sammen med sine trofaste og uundværlige hjælpere, endnu en gang gjort et godt stykke arbejde.

Ingen hjælpere, intet stævne – så kort kan det siges – og det er da både fascinerede og utroligt, at når man i denne klub beder om hjælp .. tja, så står man næsten i kø for at yde den nødvendige og livsvigtige hjælp. Selv tidligere medlemmer, der nu bor eller arbejder eller læser i andre byer, kommer hjem til byen for at hjælpe til. Det er go' stil, det er klasse, det er dæleme flot!

Udøverne fra Esbjerg Taekwondo Klub gjorde det jo også hamrende flot ved selve stævnet og inde på måtterne - det blev til 2 guldmedaljer samt 1 sølvmedalje udi de tekniske discipliner (Poomsae) samt 4 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer i disciplinen KAMP.

Måske ikke særligt gæstfrit kan man så med (lidt) dårlig samvittighed sige .. men værtsklubben endte altså med at vinde pokalen som stævnets “Mest vindende klub” i disciplinen KAMP.

Tja .. hhmmmm .. det var måske ikke liiiiige så go' stil .. :-)

Dagens kuriositet var dog, at Esbjerg Taekwondo Klubs 19-årige Sofie Berggreen Jensen på dagen ved stævnet vandt sin medalje nr. 100 og nr. 101 – det blev til to guldmedaljer for hendes vedkommende.

En utrolig bedrift i en så ung alder. Ganske enkelt imponerende af den unge udøver, der også - som den første esbjergenser nogensinde i disciplinen Teknik (Poomsae) - har vundet et Nordisk Mesterskab, vundet en bronzemedalje ved EM (Serbien) og ikke mindst vundet en bronzemedalje ved VM (Peru i 2016).

Så .. jo .. det blev en god, hård, tilfredsstillende og dejlig dag for deltagerne .. og dermed i sidste ende også for Esbjerg Taekwondo Klub ..

En stor TAK til alle vores tilrejsende gæster .. det er altid en fornøjelse at se jer her i Esbjerg .. og vi håber, at I alle er godt i gang med jeres tilmeldinger til SUMMERCAMP 2017 her i Esbjerg .. :-)

 

PR/Esbjerg Taekwondo Klub

Claus Bjelke