Tilbage til 2017

5 Guld- & 1 Bronzemedalje ved NM 2017

30/01/2017

FullSizeRender 15
FullSizeRender8 FullSizeRender 16 FullSizeRender 17 FullSizeRender 18 FullSizeRender 19

 

Fantastisk NM af Esbjerg Taekwondo Klub ..

Yep .. lad det være sagt med det samme. Det blev en forrygende weekend for deltagerne fra Esbjerg Taekwondo Klub ved De Nordiske Mesterskaber, der i weekenden blev afholdt i byen Trelleborg i Sverige.

Kamptræner Abbas Jameian havde blot taget 3 kæmpere med - og de kom alle hjem til Esbjerg med en guldmedalje om halsen.

Dermed endte klubben som den 6. mest vindende klub af de i alt 44 klubber i Skandinavien, der deltog ved mesterskaberne. Ganske flot!

Ikke nok med at det gik forrygende for kæmperne. Næ, klubbens enlige deltagende “tekniker” - Sofie Berggreen - der vandt Bronze ved VM i Peru i Poomsae (TEKNIK) fornylig, gjorde næsten også rent bord ved det store stævne.

Disciplinen KAMP:

Ilia Jameian - kvartfinalen vandt han over en norsk kæmper. Semifinalen vandt han over en svensk kæmper. I finalen mødte han igen en svensk kæmper og her sejrede Ilia ganske sikkert med cifrene 13-7. Ingen andre danske kæmpere nåede op på medaljeskamlen i denne vægtklasse.

Ayda Jameian - kvartfinalen vandt hun over en svensk kæmper 7-5. I semifinalen vandt hun over en islandsk kæmper med cifrene 13-2, mens hun vandt finalen over en svensk kæmper med cifrene 9-5.

Rikke Bergmann - mødte en rigtig god kæmper fra Finland i sin finale og hun leverede en yderst spændende og god kamp. Rikke endte da også med at få sig en fin og prestigefuld præmie med hjem i bagagen, idet hun blev kåret som “Stævnets Bedste Dame Senior” kæmper.

Disciplinen TEKNIK:

Sofie Berggreen - fortsætter bare med at imponere. Bronze ved EM i Serbien, bronze ved VM i Peru. Ved NM i Trelleborg blev det til Guldmedaljer og dermed Nordisk Mester både i “Individuel Freestyle” og i “Team Synkron”, mens den unge pige fra Esbjerg, ganske overraskende, også tog sig af en Bronzemedalje i disciplinen “Individuel under 30 år”. Det skal her parentetisk lige nævnes, at specielt de danske “teknikere” på landsholdsniveau er ekstremt dygtige .. så at komme hjem med medalje i denne kategori er en kæmpestor præstation .. !

Tja .. at tage til NM i Trelleborg i Sverige med 4 udøvere (kamp & teknik) og komme hjem med 6 medaljer er vel ikke så ringe endda .. som vi siger på disse kanter.

Kæmperne var tilfredse, træner Abbas Jameian var yderst tilfreds, teknikeren Sofie og hendes team var tilfreds .. så ja, Esbjerg Taekwondo Klub kan absolut også kun være yderst tilfreds med indsatsen hele vejen rundt i forbindelse med De Nordiske Mesterskaber 2017.

What’s not to like ..?

 

PR/Esbjerg Taekwondo Klub

Claus Bjelke