Tilbage til 2017

Flot sølvmedalje til Ilia Jameian ved GERMAN OPEN

24/01/2017

FullSizeRender 14
FullSizeRender7 FullSizeRender 1 IMG 2264

FLOT SØLVMEDALJE VED GERMAN OPEN til Esbjerg Taekwondo Klub ..

I weekenden fandt det store, internationale stævne “German Open” sted i Hamborg.

I alt var 963 taekwondoudøvere fra 41 nationer til stede i “Sporthalle Hamburg”, hvor Esbjerg Taekwondo Klub var repræsenteret med 4 kæmpere.

Kamptræner Abbas Jameian tog turen til Hamborg sammen med sine kæmpere Ilia Jameian, Ayda Jameian, Rikke Bergmann og Jonas Krogh Agergaard og holdet kom hjem til Esbjerg med en flot sølvmedalje fra denne store turnering.

Ilia Jameian vandt 1. kamp mod en svensker 9-0, kamp nr. 2 mod en franskmand med 17-6, kamp nr. 3 mod en italiener med 27-23, kamp nr. 4 mod en kroat med 13-9 for derefter, efter en i øvrigt fremragende dag, desværre at tabe finalen med cifrene 12-17. 

En ganske fornem dag for den unge fremadstræbende kæmper, der jo ikke kunne være to steder på een gang og derfor heller ikke deltog ved prisuddelingen af “Årets Mestre”, der samme dag blev afholdt i Musikhuset.

Rikke Bergmann vandt sin 1. kamp 19-8 over en hollænderen Monika Wink, men tabte derefter til tyrkeren Tatar Nur, der sidenhen vandt German Open. Tja, det var jo heller ikke en “hvem-som-helst”, Rikke mødte .. tyrkeren, som er nr. 3 på ranglisten og også vandt bronze ved OL I Brasilien, var en for stor mundfuld for en ellers godt kæmpende Rikke Bergmann.

Ayda Jameian tabte desværre sin 1. kamp i Golden Round. Det var en meget tæt kamp, men hendes modstander trak desværre det længste strå og gik da også hele vejen til finalen, hvor hun fik sølvmedalje.

Jonas Krogh Agergaard røg desværre ud i 1. kamp mod en hollænder.

Samme dag var der kåring af “Årets Mestre” her i Esbjerg, arrangeret af Esbjerg Kommune og som blev afholdt i Musikhuset. Det plejer at være en ganske fornøjelig og hyggelig dag for de unge mennesker (under 18 år).

Ayda & Ilia Jameian kunne ikke være til stede, da de jo var til stævne i Hamborg.

Men hva’ .. ingen problemer .. VUPTI .. klubben havde jo Cecilie Ladefoged med til festen, der på egne og deres vegne kunne modtage Esbjerg Kommunes gave :-)

Cecilie Ladefoged vandt jo både DM og NM I 2016 – en ganske flot præstation.

Godt kæmpet allesammen - og et stort TILLYKKE til Ilia Jameian samt træner Abbas Jameian med sølvet ved "German Open".

 

PR/Esbjerg Taekwondo Klub

Claus Bjelke