Tilbage til 2016

Esbjerg Taekwondo Klub vil være repræsenteret ved EM 2017 i TEKNIK

28/04/2016

DSC 1200 1

Sofie Berggreen Jensen er forhåndsudtaget til Taekwondo Poomsae EM 2017 – det blev slået fast noget så eftertrykkeligt, og blev en realitet, idet kravet til en udtagelse var, at der skulle hentes en medalje til WTF’s "1st President’s Poomsae Cup" i Bonn i begyndelsen af april .. og det må man sige, at Sofie levede op til.. :-)

Sofie deltog ved President’s Cup i hele 3 discipliner – og vandt GULD i samtlige.

Kunne der sendes et kraftigere signal om en forhåndsudtagelse? Nej, næppe ..!

Første disciplin på dagen var ”Female Team”, hvor de tre piger i Sofie’s team skulle lave de specifikke serier synkront .. Sofie’s team var det første hold på banen og de holdt placeringen som nr. 1 hele vejen igennem, hvor de blandt andet slog det hold, der vandt sølv ved sidste års EM. Yep, det var så guldmedalje nr. 1.

Som de sidste discipliner på dagen kunne Sofie nu komme på banen i ”Freestyle Individuel” og ”Freestyle Team”, som også er de to discipliner, som hun håber på at blive udtaget til senere på året, når VM i begyndelsen af oktober 2016 skal afholdes i Peru.

Så det var med store sommerfugle i maven, at Sofie gik på banen i ”Freestyle Individuel” – hvor hun dog leverede en så tilfredsstillende præstation, at hun endte med guldet om halsen. Yep, det var så guldmedalje nr. 2.

Allerede på dette tidspunkt ved President’s Cup havde Sofie leveret en fremragende præstation med disse to guldmedaljer – hvorfor så ikke nappe den 3. af slagsen, tænkte hun sikkert, da hun med sit team stillede op i ”Freestyle Team”? Som tænkt, således gjort - Sofie og hendes hold leverede et godt program og pigerne kunne dermed tage guldet i denne gruppe. Yep, det var dæleme så guldmedalje nr. 3?

Dermed blev dagen mere end tilfredsstillende for Sofie, der kunne rejse hjem til Esbjerg, velvidende om at hun nu kunne se sig udtaget til EM 2017 i alle 3 discipliner.

Jamen, hallelujadadadada …

For Sofie er det en kæmpefordel allerede nu at være udtaget til EM 2017, så hun op til EM kan koncentrere sig om de stævner, der giver de bedste forberedelser. Hun behøver dermed ikke nødvendigvis at rejse rundt til stævner for at samle kvalifikationsplaceringer – det giver en utrolig ro på bagsmækken allerede nu at være udtaget.

Sofie deltog første gang ved et EM i 2015, hvor hun nappede to bronzemedaljer.

Sofie’s næste store mål er udtagelse til VM i Peru i disciplinerne ”Freestyle Individuel” og ”Team Freestyle” – vi krydser alle sammen i klubben fingre for, at Sofie kan få sin drøm opfyldt .. :-)

Et stort TILLYKKE med de tre guldmedaljer ved President’s Cup i Bonn – det var hamrende flot, Miss Sofie ..

 

MVH/ETK-pr

Claus Bjelke