Tilbage til 2016

Flot DM i Odense af udøverne fra ETK

22/11/2016

FullSizeRender 13
FullSizeRender5 image1 2 image5

Flotte præstationer ved DM af Esbjerg Taekwondo Klub

Det blev et flot DM for Esbjerg Taekwondo Klub, lad os lige slå det fast med det samme ..!

DM stævnet havde deltagelse af over 400 deltagere og blev afholdt i Arena Fyn, Odense i samarbejde med Odense Kommune, Udvikling Fyn og Den Koreanske Ambassade.

Kæmperne fra off-shore byen kom hjem med 4 guldmedaljer og en 1 bronzemedalje i disciplinen KAMP.

Bronzevinderen ved VM i Peru 2016 i disciplinen TEKNIK, kom hjem med 3 x guldmedaljer og Team C med Anastacia, Freja og Amalie snuppede en bronze i TEKNIK. 

Flottere kunne det jo næsten ikke være, så kamptræner Abbas Jameian strålede som en lille sol efter det store stævne .. han havde haft 5 kæmpere med til stævnet og kom hjem med 5 medaljer.

 

Medaljer - KAMP:

Guld: Ayda Jameian (-63 kg Junior), der vandt finalen 15-3

Guld: Cecilie Ladefoged (-59 kg Junior), der vandt finalen 19-1

Guld: Ilia Jameian (-59 kg Junior), der vandt finalen 16-12

Guld: Rikke Bergmann (-73 kg Senior), der vandt finalen 9-7

Bronze: Jonas Krogh Agergaard (-58 kg Senior), der heroisk kæmpede mod overmagten .. blev stående i ringen og aldrig gav op. Respekt.

 

Medaljer - Poomsae (TEKNIK):

Guld: Sofie Berggreen Jensen - “Team Freestyle under 30 år”

Guld: Sofie Berggreen Jensen - “Team Freestyle”

Guld: Sofie Berggreen Jensen - “Individuel Freestyle”.

Bronze: "Team Piger C" - bestående af Amalie Sørensen, Annastacia Amdi og Freja Langmack (som gik sammen for første gang)

 

Sofie er fornylig kommet hjem fra VM i Peru, hvor hun og hendes team ganske overraskende kunne følge verdenseliten til dørs om medaljerne, og hvor hun vandt en forrygende flot VM bronzemedalje, kun slået af giganterne inden for dette felt (TEKNIK) fra Kina og Vietnam. Dette var i øvrigt klubbens første VM titel i disciplinen TEKNIK. Meget flot godt gået af den blot 19-årige pige, der reverenter talt kommer fra en decideret kampklub.

Ved DM stævnet fik Sofie også overrakt en personlig pris .. nemlig som "Best Buddy" .. og som af de øvrige holdkammerater, der havde været med til VM i Peru, blev givet til den, man anså for at være en rigtig god kammerat. Se, det varmer jo .. :-)  

Som en lille krølle på halen, var både Sofie Berggreen Jensen og Malthe Husum fra Esbjerg Taekwondo Klub med på det dygtige opvisningshold DTDT (Danish Taekwondo Demonstration Team), der altid giver nogle helt forrygende opvisninger ved DM.

Så jo .. det blev da en ganske god dag for Esbjerg Taekwondo Klub .. det kan man da godt sige, ikke .. ? 

Tillykke til alle - flot gået!

 

PR/ETK

Claus Bjelke