Tilbage til 2016

Berlin Open - 3 medaljer til Sofie

12/05/2016

DSC 1200 1
FullSizeRender4

3 medaljer til Sofie Berggreen i Berlin ..

Tja, hun gjorde det - igen, igen og igen.

Det er utroligt - og dybt imponerende - som Sofie Berggreen Jensen fortsætter med at imponere udi de tekniske discipliner.

Igen, igen og igen - denne gang guld, guld og sølv.

Ved det internationale taekwondostævne "Berlin Open", stillede Sofie op i tre discipliner og den unge esbjergenser gjorde endnu en gang sit til, at Esbjerg Taekwondo Klub kom på podiet .. Miss Sofie kom hjem fra Berlin med 2 guldmedaljer samt 1 sølvmedalje, hvilket er ganske imponerende. Punktum.

Det er 2. gang på blot en måned, at Sofie deltager ved et stort stævne i Tyskland - begge gange med imponerende resultater.

I begyndelsen af april deltog Sofie ved "1st President's Cup" i Bonn. Her stillede Sofie ligeledes op i tre discipliner - Female Team, Freestyle Individual & Freestyle Team .. og vupti .. ved den lejlighed gjorde Sofie rent bord, idet der var tre guldmedaljer med hjem i bagagen til Esbjerg .. :-)

Ved samme lejlighed blev Sofie forhåndsudtaget til Taekwondo Poomsae (Teknik) EM 2017 - adgangskravet til EM var nemlig guldmedalje/r ved stævnet i Bonn for at blive udtaget. Bum, bum, bum - guld, guld, guld. Så blev den ged da barberet .. :-)

Sofie håber nu på at blive udtaget til at repræsentere Danmark ved VM, der finder sted senere på året i PERU (Sydamerika).

Hun gør det dæleme godt, den unge tekniker fra Esbjerg Taekwondo Klub .. meget, meget flotte præstationer af den unge, ambitiøse pige fra Esbjerg.

Vi lader lige billedet stå et øjeblik .. og gør honnør .. et stort TILLYKKE til Miss Sofie fra klubben og den gamle PR-mand.

Med venlig hilsen

ETK/pr

Claus Bjelke