Tilbage til 2015

Sofie Berggreen udtaget til EM i Serbien - TEKNIK

03/06/2015

foto 6
DSC 3

Sofie Berggreen Jensen udtaget til EM i Serbien – TEKNIK

Jamen altså .. helt ærligt .. det ER da noget af en melding .. og noget, som man nok ikke liiiiige ville have forestillet sig for blot nogle år siden .. ja, det er vel nærmest en SENSATION .. eller hva’ :-) ?

Esbjerg Taekwondo Klub har jo ALTID være kendt for at være en decideret KAMP klub .. og det er her, man har høstet så mange store triumfer, at man næsten skulle tro, at det var løwn .. så jo, det er da en sensation .. at en udøver udi de tekniske discipliner fra klubben skal til et EM .. eller hva’ ?

ETK var 10 år i træk Danmarks mest vindende klub i KAMP og op gennem 80’erne kunne man end ikke NÆVNE klubben ved navn i Danmark - eller i Europa for den sags skyld - før modstanderne rystede godt og grundigt i underhylerne ..

1 OL Guld-, 1 OL Sølv-, 1 VM Sølv-, 1 VM Bronze-, 1 EM guld-, 3 EM Sølv- og hele 12 EM Bronzemedaljer .. så kom ikke her, kære venner .. ETK er da en kampklub .. eller .. ?

SENSATIONEN står Sofie Bergreen Jensen for – hun er nemlig klubbens første TEKNIK deltager, der bliver udtaget til et EM for Danmark – og så, for lige at krydre det lidt ekstra, bliver hun endda udtaget til EM det år, hvor klubben har sit 40 års jubilæum?

Jamen … hallelujada .. det er da en voldsomt pudsig og meget lækker jubilæumsgave til klubben. Vi bukker, skraber, nejer og siger ydmygt mange TAK i klubben for den dejlige gave .. og bøjer os så i øvrigt dybt i støvet af bare perpleksitet og ikke mindst i respekt for den indsats, Sofie (plus hjælpere) har ydet .. og som har gjort, at hun nu er blevet udtaget til EM i Serbien ..!

Sofie sender sikkert nogle venlige tanker til sine gode kammerater på TEKNIK holdet, sine tidligere såvel som nuværende trænere samt ikke mindst til landsholdstræner Finn Buchardt, der givetvis har ”rettet til hist og pist” og dermed har gjort Sofie til den tekniker, som hun er i dag.

Sofie er lige blevet 18 år .. og har faktisk også flere gange været danmarksmester i kunstskøjteløb .. og nu er hun så på vej helt til tops i en anden sportsgren .. ganske, ganske imponerende af den unge, gennemsympatiske, dygtige og yderst beskedne pige.

I det hele taget er der ”grøde” i teknik-delen her i Esbjerg, hvor træner Henrik Ravn og holdleder Martin Toby plus hjælpere dygtigt har bygget videre på det gode fundament, som Casper Regel var med til at bygge op .. så hvem ved .. måske kommer der flere ”sensationer” hen ad vejen .. :-)?

EM i Serbien finder sted d. 26. – 28. juni og Sofie er udtaget i to discipliner - ”Senior Team 1 Female” samt ”Freestyle Team Mix”.

I øvrigt er det første gang, at Danmark stiller med et hold i ”Freestyle” disciplinen, så også her kan man sige, at Sofie er med til at skrive ”historie” .. :-)

Som ”opladning” til EM i Serbien har Sofie netop deltaget ved det store ”German Open” stævne .. og formen lader til at være ved at være der .. for Sofies vedkommende blev det til 2 Bronzemedaljer i det meget stærke felt ved "German Open", der af mange nationer blev brugt til at pudse formen af op til EM i Serbien.

Jo .. jo .. Esbjerg Taekwondo Klub er såmænd andet end en kampklub .. og heldigvis for det.

Her i klubben ønsker vi alle Sofie Berggreen Jensen et godt EM .. og siger TILLYKKE med udtagelsen til EM .. vi er hamrende stolte af hende ..

Good Luck, Girl .. and GO FOR IT ! ..

ETK/pr

Claus Bjelke