Tilbage til 2015

Copenhagen Open - TEKNIK

14/09/2015

IMG 4

 

Bronzemedalje til Malthe Husum

Lørdag d. 12. september tog træner Peter Nguyen afsted til København for at deltage i TEKNIK stævnet “Copenhagen Open” – og med sig havde han nogle af de unge teknikere fra Esbjerg Taekwondo Klub.

Stævnet, der i øvrigt var sæsonens første, havde deltagelse af fem udøvere fra Esbjerg – og startede alt i alt faktisk ganske fint for Esbjerg, men sommerferien kunne mærkes på deltagerne, idet de ikke alle liiiiige var i deres es ..

Ud af de fem deltagere endte det på dagen med én medalje til Esbjerg, idet Malthe Husum formåede at kæmpe sig frem til en bronzemedalje. Det kunne endda være gået MEGET bedre for Malthe .. det viste sig nemlig, at et glemt “kihap”, og dertil et “kihap” det forkerte sted, havde kostet Malthe en medalje af højere karat .. måske endda guld .. ærgerligt .. men sikkert også lærerigt, idet det var en påmindelse om, at man skal være fokuseret hele vejen igennem .. :-)

Tillykke til Malthe med medaljen – flot gået.

Nadia Enghave Hansen og Lotte Weltz leverede nogle ganske flotte præstationer – de kom begge i finalen, men på denne dag blev det desværre ikke til medaljer.

Matthews Mai, der på dagen fungerede som holdleder, ydede ligeledes en flot præstation, men nåede desværre ikke frem til finalerunderne.

Peter Nguyen, som nåede frem til finalerunderne på dagen, kom desværre ikke podiet .. heller ikke for ham lykkedes det på dagen at hjembringe en medalje til Esbjerg.

Alt i alt var det en dag, som gav mange erfaringer .. hvilket jo absolut også er noget, man fremadrettet kan bruge til noget.

Holdet ser nu positivt frem til Rødovre stævnet, der finder sted d. 19. oktober.

Flere af de unge mennesker på holdet er jo også ungdomstrænere – og de nåede da hjem til klubbens 40 års jubilæumsfest (ledere, trænere, hjælpetrænere) i Esbjerg sent på aftenen ..

Dér vandt de til gengæld nogle ganske suveræne guldmedaljer .. uhadadadada .. :-)