Tilbage til 2015

Flot arrangeret Begynder- & Talentstævne i Esbjerg

02/03/2015

IMG 0922
IMG 0920 IMG 0921 IMG 0919

Flot arrangeret Begynder- & Talentstævne af Esbjerg Taekwondo Klub d. 28. Feb.

Det blev et rigtigt godt og velarrangeret stævne – med Tommy Larsen i spidsen - som blev afviklet i EFI Hallerne den forgangne weekend.

I den ene hal var kæmperne – mens teknikerne holdt til i den anden hal.

Alt i alt var der – i runde tal – vel circa 750 personer, der havde fundet vej til Hallerne, som saftsuseme osede af god stemning, kampråb, nervøsitet og intensitet.

Værst var det måske endda for de passive - altså forældrene - hvoraf nogle meget gerne havde set, at der havde været en form for ”psykologhjælp” tilknyttet stævnet … hmmmm … den lader vi lige stå et øjeblik, kære venner .. :-)

Esbjerg Taekwondo Klub stillede – på kampsiden – op med 15 kæmpere, hvoraf 2 desværre ikke havde modstandere .. af de resterende 13 kæmpere var 10 af dem helt ”nye” .. og hold da op .. de havde da godt nok en spændende og hektisk dag .. :-)

På denne dag gik man fra klubbens side ikke ret meget efter ”resultaterne” .. de unge kæmpere skulle på denne dag bare gerne prøve nogle af de ting af, som de til træningen havde talt om. Når det er sagt, skal der altså også lige lettes på hatten .. idet der var rigtig god fight i alle. Nogle var tæt på også at opnå en podieplads .. mens andre på dagen bare mødte mere rutinerede og dygtigere kæmpere .. og sådan er det jo bare .. !

Det GODE var, at alle viste en fantastisk gejst og havde LYST til at være med ..

Se, så er meget jo allerede opnået .. right .. ?

Skal en enkelt kæmper på dagen fremhæves, må det absolut være Ilia Jameian, der vandt sine 3 kampe og endte øverst på podiet med en guldmedalje om halsen. Han viste i sine kampe et helt fantastisk overblik og scorede mange gode point på hovedspark .. det var en rigtig god præstation af den unge, fremadstræbende kæmper.

Selve stævnet gik i sig selv rigtig godt og alting fungerede godt for alle – både kæmpere, trænere, hjælpere, besøgende forældre og, som træner Heidi Jepsen Frederiksen ganske korrekt kommenterede, ”så var det jo bare sååååå dejligt at være en del af Esbjerg Taekwondo Klub, hvor man kunne mærke, hvordan kæmpere, sekundanter og forældre alle støttede hinanden .. og hjalp til hvor behovet end måtte være” ..

Til sidst skal der lyde en meget stor TAK til alle de fantastiske frivillige, der på dagen hjalp til – uden hjælpere, intet stævne .. så enkelt kan det faktisk også bare siges ..!

Flot stævne .. og godt arrangeret af de involverede ..

 

MVH/ETK-pr

Claus Bjelke