Tilbage til 2015

11 Medaljer ved Risskov TEKNIK stævne

23/11/2015

holdbilledet

Jamen da .. det er jo væltet ind med medaljer siden månedsskiftet og her i november måned .. det er da ret vildt, ikke ..?

Ved DM blev det til 5 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer - ret vildt faktisk ..!

Ved stævnet i Kaltenkirchen d. 14. nov.  havde vi vores 3 nykårede danske mestre med i KAMP - 2 guldmedaljer og 1 sølvmedalje. Sådan .. sehr gut!

Ved Risskov-stævnet i TEKNIK d. 21. nov. havde vi 7 udøvere med i TEKNIK .. og vi fik, hold nu godt fast, ikke færre end 11 medaljer. Imponerende ..!

Det var da i sandhed en ret suveræn afslutning på året 2015 for teknikernes vedkommende - der kom hjem fra Risskov med 2 guld-, 3 sølv- og 6 bronzemedaljer.

Til stævnet i Risskov var Selma Ciric, Lotte Weltz, Matthæus Mai, Cecilie Toby, Nadia Enghave, Malthe Husum og Peter Nguyen med - udover træner Morten Enghave.

Og så var klubbens landsholdsudøver udi de tekniske discipliner - Sofie Berggreen - endda “kun” med som hepper og supporter .. :-)

Jøsses da .. man må sige, at 2015 er blevet afsluttet med et brag af præstationer fra de unge menneskers side .. og de takker dermed af for i år.

Nå ja .. der er jo også lige en julefrokost rundt om hjørnet .. den klarer de sikkert alle i stor stil .. sikkert til den helt store guldmedalje .. :-)

Godt gået folkens - og tillykke med de flotte præstationer. Vi venter spændt på 2016.

 

ETK/PR

Claus Bjelke