Tilbage til 2013

Teknikholdet starter 2013

15/01/2013

IMG2
IMG3 IMG4

Så ... er året startet for Esbjerg Taekwondo Teams TEKNIKHOLD !

Holdet - under ledelse af træner Casper Regel og holdleder Martin Toby - lagde godt ud allerede den første weekend i 2013 med en træningsweekend i Fjordager, hvor de var samlet med flere klubber fra det fynske.

Gosscchhhh ... efter 3 træninger og "leg på airtrack" var udøverne godt brugte i kroppen og var derfor meget naturligt i stand til i fulde drag at nyde den velfortjente søndag hjemme på sofaen .. sikkert med en eller anden dødssyg engelsk ligakamp kørende på skærmen i baggrunden .. :)

MEN .. efter en rigtig god træningsweekend i det fynske, med masser af nye venskaber på kryds og tværs af klubberne, træner teknikholdet videre på livet løs, inden holdet igen skal på træningsweekend. Næste gang bliver d. 26. og 27. januar i Vejle - og teknikerne ser allerede frem til det.

Holdet ser generelt frem til et 2013, hvor der vil være større samarbejde - primært med Vejle og Fjordager - og dette vil forhåbentligt modne det relativt nye og unge teknikhold fra Esbjerg, hvor de fleste af udøverne er rykket op i nye grupper.

Klubben har i øvrigt i den forløbne weekend netop startet et nyt begynderhold op.

Det bliver jo meget spændende at se, hvad træner Casper Regel og holdleder Martin Toby får ud af disse unge teknikudøvere i 2013.

MVH/pr