Tilbage til 2013

TEKNIK Stævne i Hamborg

09/09/2013

debutanter
holdet

Esbjerg Taekwondo Klub - TEKNIK

Træner Casper Regel, der står for TEKNIK-holdet fra Esbjerg Taekwondo Klub, har netop været en tur i udlandet med sine unge udøvere - nærmere betegnet til TVSH Pokal stævnet i Hamborg - og han udtrykte ved hjemkomsten til Esbjerg ganske stor tilfredshed med de unge udøvere, som han havde med på turen ..

I øvrigt var Esbjerg Taekwondo Klub den eneste danske klub, der var repræsenteret ved stævnet - men det lod nu ingenlunde til at skræmme de unge teknikudøvere fra Esbjerg.

Laura Toby, som egentlig træner kamp og ikke så meget teknik, var første esbjergenser på måtten - det gjorde hun superflot, idet hun endte med at stå med en sølvmedalje i hånden efter sin flotte indsats.

Lotte Weltz gjorde det også ganske flot - og endte på podiet med en bronzemedalje.

De to debutanter - Sune Lauridsen og Kevin Skytte - havde sikkert mange sommerfugle i maven, men det lod de sig ikke gå på af - niksen. De endte nemlig øverst på podiet med hhv en sølv- & en guldmedalje. Ganske cool gået af de unge udøvere - og så endda ved deres første stævne. Respekt!

Uden for medaljerækkerne var der også tale om ganske gode præstationer ..

Sofie Berggreen var f.eks. i konkurrence med udøvere, som hun kender ganske godt i forvejen - fra bl.a. Belgium Open, Danish Open og andre store, internationale stævner - men trods en brav indsats kunne hun ikke slå pigerne fra det tyske landshold og måtte se sig henvist til en flot 5. plads.

Træner Casper Regel, som var sidste mand på gulvet for esbjergenserne, måtte se sig henvist til den mest utaknemmelige placering i konkurrencesport - han sluttede på en 4. plads.

Cecilie Toby gik en forrygende flot 1. runde og lå faktisk nummer et efter første runde. Efter 2. runde var der dog noget, der ikke helt var gået som planlagt, og Cecilie endte på en 5. plads.

Malthe Nørregaard, der blot stillede op ved sit 2. stævne, gav den fuld gas og hele armen - men endte på en 8. plads.

Holdet var kommet til Hamborg lidt forsinket - tjah, det er det med de GPS'ere - men holdet kom da godt hjem til Esbjerg, med en god oplevelse, fine placeringer og ikke mindst med lidt mere rutine i bagagen .. som man jo meget passende kan gøre brug af ved næste stævne, der finder sted i Rødovre d. 21. september.

HELD og LYKKE til allesammen i Rødovre - og godt gået i det germanske!

 

MVH/ETK/pr