Tilbage til 2013

Rødovre 21.09 - TEKNIK

23/09/2013

Esbjerg Taekwondo Klub – Rødovre 21. sep. - TEKNIK

Træner Casper Regel, der står for TEKNIK-holdet fra Esbjerg Taekwondo, har igen været på “udflugt” med sine udøvere – denne gang til et stævne i Rødovre d. 21. september.

Først på måtten var “bossen” selv  – og træner Casper Regel fik sig på dagen en 3. plads.

Dernæst skulle klubbens unge sortbælter, Sofie Berggreen og Selma Ciric, ind og vise, hvad de i dette skrappe felt kunne stille op. Sofie Berggreen måtte dog på trods af en en rigtig flot præstation se sig slået af de andre fra Talentholdet og endte på en 5. plads. Sofie får dog chancen for at revanchere sig næste weekend, når hun stiller op i Hungarian Open, hvor dagens modstandere fra Talent- & Landsholdet også stiller op .. :)

Selma Ciric fulgte placeringsmæssigt lige efter Sofie og endte på en flot 6. plads – det er ganske godt gået, eftersom hun hverken er på Talentholdet eller Landsholdet og dermed endte hun som den “bedste uden for det skrappe felt” ..

ETK havde herefter så igen 2 udøvere i næste gruppe på gulvet – idet både Cecilie Toby og Nadia Enghave Hansen var inde. Der var tale om gode præstationer af de unge piger, der - som altid - gjorde deres bedste og endte på hhv en 6. og en 7. plads.

Dagens placeringsmæssige bedste resultat stod Lotte Weltz for – hun skulle ind på gulvet som dagens sidste ETK udøver og trods manglende overblik over point kunne Lotte Weltz triumferende løfte en pokal i vejret efter sin fine indsats. Der var glæde i ETK lejren, der var smil på læberne hele vejen rundt – og Lotte var da selv meget glad for sin velfortjente 2. plads ved dette stævne i Rødovre.. :)

Tillykke til alle de unge ETK udøvere med dagens resultater ..!

MVH/ETK/pr