Tilbage til 2013

DM 2013 i Odense

25/11/2013

DAVID Bakkeskolen

DM 2013 afholdt i Odense Idrætshal.

Esbjerg Taekwondo Klub havde 6 kæmpere og 11 teknikere med til DM i TAEKWONDO, der blev afholdt i Odense Idrætshal d. 23. - 24. nov, 2013.


KAMP

Guld: (01)
Elisabeth Knudsen gjorde et godt stykke arbejde og endte øverst på podiet - godt gået af Elisabeth, der dog gjorde finalen lige lovlig spændende. Det var dejligt at se, at hun endelig fik den succes, som hun har arbejdet så stenhårdt på at opnå via sin daglige træning. At Elisabeth på dagen tillige var influenzaramt, gjorde jo blot glæden ved DM titlen endnu større.

Sølv: (01)
Camilla Truelsen havde det svært i finalen, men hun kæmpede ufortrødent videre mod overmagten og gav i løbet af kampen aldrig frivilligt op - et godt stykke arbejde af Camilla, der dog i finalen mødte en lidt bedre modstander.

Bronze: (03)
Henrik Weltz, Thomas Weltz og Diana-Carina Lyngyel arbejdede alle hårdt for sagen, hvilket på dagen rakte til en podieplads - godt gået af de unge kæmpere.

Derudover var purunge Ilya Jameian også i kamp - dog uden af få metal med sig hjem. Han gjorde det ganske godt, men han tabte i de indledende runder og kom dermed ikke videre til "de sjove kampe".

Trænerne Otto Larsen, Jakob Øgendahl Larsen og Abbas Jameian var med truppen i Odense, hvor alt i alt circa 220 kæmpere på dagen var i aktion.


TEKNIK

Trænerne Casper Regel, Morten Hansen og holdleder Martin Florian Toby "var på" søndag d. 24. nov 2014 med "teknikerne".

I det stærke felt, med mange landsholdsudøvere og udøvere fra Talenttruppen, var det svært at nå helt til tops. De unge teknikere fra Esbjerg kløede dog på det bedste, de havde lært - og de klarede sig faktisk rigtigt godt, uden at det dog blev til medaljer i det stærke felt.

Esbjerg Taekwondo Klub har som sådan altid været kendt som en "kampklub", men man må kippe med flaget og sige, at de unge "teknikere" fra klubben gør det fremragende til teknikstævnerne i forsøget på at sætte Esbjerg på landkortet i relation til TEKNIK.
Unge mennesker, der vil frem - de vil lære noget - og de glæder sig allerede til 2014 sæsonen, der byder på store udfordringer for alle implicerede.

Den talentfulde trup - som i øvrigt har haft et fantastisk 2013 - som trænere og holdleder tog med til Odense, var følgende unge tetknikudøvere: Nadia Hansen, Cecilie Toby, Johanne Collin, Casper Regel, Lotte Weltz, Cecilie Frostholm, Sune Lauritzen, Kevin Ørndrup, Selma Ciric, Trine Jakobsen og Sofie Bergrgreen.

FLOT at Esbjerg Taekwondo Klub (TEKNIK) er ved at komme på landkortet - der bliver jo lagt et stort, seriøst arbejde i at nå de fælles mål og trænere/holdleder virker også glade og er meget taknemmelige for den hjælp, som de får fra de unge udøveres forældre samt ledere i Esbjerg Taekwondo Klub.

ÅRETS DOMMER

Esbjerg Taekwondo Klub har ALTID markeret sig endda meget kraftigt på dommersiden - for blot et par år siden var 3 af 5 danske "Word Taekwondo Federation" (WTF)  dommere i Danmark fra Esbjerg.

Ikke mindst David Coupar - der ved OL i London 2012 i øvrigt var eneste dansker - har gjort det fortræffeligt. Gang på gang er han rundt omkring i verden helt fortjent blevet hædret for sin indsats - bl.a. "Bedste Dommer" ved Junior VM i Mexico.

Ved DM i Odense blev David Coupar fra Esbjerg Taekwondo Klub tildelt titlen "Årets Dommer 2013" - et stort tillykke til den populære og dygtige WTF dommer, der i dagligdagen ellers lever en stille tilværelse som lærer på Bakkeskolen i Esbjerg .. :). 

Næste generation af dommere synes på vej - Martin Svane fra Esbjerg Taekwondo Klub, der dømte ved DM, bestod sin eksamen og klubben har nu endnu en A-Klasse dommer - flot gået og et stort TILLYKKE til Martin!

Om David Coupar selv var til stede ved DM?

Næ, har var som altid på farten - denne gang i Italien til et stort stævne ..

MVH/ETK
(PS: Ingen billeder modtaget fra DM. Send til B2 som kan smide dem ind)