Tilbage til 2013

Danish Open 2013 - Teknik

27/05/2013

Danish Open 2013 I Kolding - Teknik

Det gik jo godt for deltagerne fra Esbjerg Taekwondo Klub ved weekendens store, internationale stævne i Kolding – hvor Esbjerg Taekwondo Klub havde 6 deltagere med.

Danish Open - der er kategoriseret som et såkaldt “A-Klasse Stævne” over ETU’s ranglistestævner - blev afholdt I Tre-For Arena i Kolding og der var i alt circa 200 deltagere fra 8 forskellige nationer. Der var tale om et meget stærkt besat stævne – bl.a. var de danske landsholdsudøvere, der fornylig i Spanien vandt 5 EM medaljer, også med.

Først på banen for Esbjerg var synkronholdet med Johanne Collin Kristensen, Cecilie Toby og Maria Bennedsen. De klarede sig flot, men måtte alligevel se sig henvist til 2. pladsen … blot sølle 0.03p skilte dem fra vinderne … så der var tale om en flot sølvmedalje til pigerne.

I pigegruppen for “rødbælter”, hvor Cecilie Toby og Johanne Kristensen stillede op, skulle pigerne i indledende runde gå en Taeguek, som de ikke plejer – men trods lidt problemer lykkedes det dog pigerne at nå finalerunden. I finalen var de fokuserede og det endte med fine placeringer, idet Johanne Kristensen endte på en flot 4. plads, mens Cecilie Toby sluttede på en 6. plads – flotte præstationer af begge pigerne.

I “Junior Pige Gruppen” var Lotte Weltz kommet i en stærk gruppe med en masse gode udøvere – så det var på med vanten og så kæmpe det bedste, man havde lært .. og det gjorde hun så. En flot 6. plads blev det til og Lotte var forståeligt nok ganske stolt, da hun jo også selv godt kan mærke, at hun rykker sig fra gang til gang.

I “Junior Herre Sortbælte” gruppen måtte Henrik Ninn Danielsen se sig placeret på en fin 9. plads trods en rigtig flot præstation– altså lige udenfor finalerunden.

Talentholdstræner Signe coachede hereafter Sofie Berggreen i den sidste gruppe – Junior Dame Sortbælter – der viste sig at være en endog meget stærk gruppe. Flere af udøverne havde lige været til EM I Spanien, både blandt danskerne og udlændingene, og generelt var der tale om en hel del landsholdsudøvere i denne gruppe. Sofie endte lige udenfor finalerunden på en 9. plads – ganske flot i dette skrappe selskab.

Tekniktræner Casper Regel var på dagen da også meget, meget stolt over sine unge elever, der ved dette sæsonens sidste stævne viste gode takter til den kommende sæson.

MVH/ETK/pr