Tilbage til 2013

Begynder- & Talentstævne Esbjerg 4. maj 2013

02/05/2013

DSC01276

Begynder- & Talentstævne i Esbjerg Taekwondo Klub d. 4. Maj 2013

KAMP:

Lørdag d. 4. maj afholder Esbjerg Taekwondo Klub et Begynder- & Talentstævne ved EFI Hallen i Esbjerg og klubben stiller denne gang selv med ikke færre end 18 kæmpere. Der er ingen tvivl om, at der denne dag er mange, der har sommerfugle i maven – de fleste af de helt unge kæmpere er jo med for første gang og skal lige ind og snuse lidt til atmosfæren, så det er jo helt naturligt, at man er nervøs .. :)

I alt regner man med, at der bliver ca. 150 unge kæmpere fra hele Danmark, der denne dag møder op i Esbjerg, så det bliver en spændende dag for alle de unge kampudøvere.

Cheftræner Otto Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub har ved sin side – til at hjælpe sig på dagen – Jakob Larsen, Rikke Bergmann og Rasmus Antonsen. Sidstnævnte kommer hjem fra Vejle for at hjælpe sin klub, mens Jakob tager turen hjem fra København for at assistere.

Som en kuriositet kan nævnes, at Lisa Kjær Gjessing – der fornylig blev portrætteret i TV Syd (”Kaffe med Kurt”) – også kommer til stævnet. Den tidligere landsholdskæmper, der har mistet sin venstre underarm, er en rigtig fighter og lod sig ikke slå ud af sin kræftsygdom. Denne ukuelige og meget sympatiske kæmper, der civilt er anklager ved Østjyllands Politi, bruger stævnet i Esbjerg som opvarmning til Para-VM, der finder sted i Schweiz d. 8. juni. I øvrigt sekunderes hun ved stævnet i Esbjerg af Charlotte Bjelke – landsholdskæmper og mangeårigt klubmedlem i Esbjerg Taekwondo Klub, før hun flyttede til Aarhus.

Kig forbi ved stævnet. De unge og givetvis meget, meget nervøse kæmpere fra Esbjerg Taekwondo Klub kunne sikkert godt bruge lidt lokal støtte - og en hel stribe af klubkammerater der hujer på lægterne, hepper, hjælper, støtter og, hvis det bliver nødvendigt, også trøster lidt .. :)

 

TEKNIK:

Esbjerg Taekwondo Team (elite-delen under Esbjerg Taekwondo Klub) er ved at være godt fremme i skoene, når det gælder teknik. Faktisk er de unge udøvere fra Esbjerg så langt fremme i bussen - og er blevet så dygtige - at 4 af klubbens unge teknikudøvere tager til Vejle søndag d. 12. maj, hvor der afholdes ekstraordinær optagelsesprøver til Talentlandsholdet.

MEGET FLOT gået af de unge mennesker, der har udviklet sig enormt under Træner Casper Regels vinger - og med Martin Toby som holdleder.

Esbjerg Taekwondo Klub har jo altid været kendt - og frygtet - som en decideret kampklub og nu lader det til, at teknikerne også gerne vil være med, hvor det er sjovt .. meget spændende .. :)

De fire dygtige, unge teknikere der tager til Vejle er Sofie Berggreen, Johanne C. Kristensen, Lotte Weltz og Cecilie Toby.

De ønskes alle Good Luck i forsøget på at komme på Talentlandsholdet .. vi krydser fingre i klubben!

MVH/ETK/pr