Tilbage til 2013

7 Medaljer ved CV stævnet i Risskov 13. april

15/04/2013

CV

3 Guld-, 2 Sølv- og 2 Bronzemedaljer ved CV stævnet afholdt i Risskov

CV Tournament stævnet i Risskov, afholdt af Risskov Taekwondo Klub & Aarhus Taekwondo Klub samt Viby, fandt sted i Viby Hallen d. 13. April 2013.


TEKNIK:

De unge udøvere fra Esbjerg Taekwondo Team mærkede - ifølge cheftræner Casper Regel - at det var et stævne, hvor landsholdet og talentholdet stillede stærkt op.

Der er jo EM om nogle uger, så en del af de stærke konkurrenter brugte stævnet til at finpudse formen ..

Guld: Cecilie Toby, Maria Bennedsen og Johanne Collin Kristensen gjorde det rigtigt godt i synkron og fik dermed på dagen en guldmedalje.

Guld: Johanne Collin Kristensen prøvede sig selv af med en ny disciplin – musik poomsae, hvor der skulle laves serier til musik efter eget valg – og det gjorde hun jo ganske godt, må man sige, idet det på dagen blev til en 1. plads.

Sortbælte pigerne – Selma Ciric og Trine Jakobsen – endte desværre udenfor medaljerækkerne.

Cecilie Toby & Maria Bennedsen deltog i Mix-par, men trods en flot indsats måtte de dog se sig slået.

Individuelt var 3 af pigerne oppe mod hinanden – Cecilie Toby, Johanne Collin Kristensen og Nadia Enghave Hansen – og trods flotte præstationer af dem alle, lykkedes det ikke for nogen af dem at komme på podiet .. Johanne var dog lige ved og næsten, idet hun blev slået på målstregen og fik en flot 4. plads.

Matthews Mai fik en flot 4. plads i sin gruppe med 8 deltagere – mens Lotte Weltz også gjorde det ganske udmærket med sin 5. plads.

For træner Casper Regel og holdleder Martin Toby er det jo ganske dejligt at se, hvordan træningen i dagligdagen bærer frugt – dejligt med forbedringer over hele linjen af de unge udøvere.

 

KAMP:

Kamptræner Jakob Øgendahl Larsen var også ganske godt tilfreds med sine unge kæmpere – på dagen blev det til 1 Guld-, 2 Sølv- samt 2 Bronzemedaljer leveret af de 7 unge udøvere.

Guld: Henrik Weltz ydede en meget flot præstation og endte øverst på podiet.

Sølv: Thomas Weltz, som viste gode takter & Mikkel Andersen.

Bronze: Maha El-Jerbi (der viste ganske gode takter) og Henrik Ninn Danielsen, der var til sit første stævne og som leverede en mandfolkepræstation. Efter at have været mange point bagud formåede den lille fighter at komme tilbage – og vinde kampen.

Ayda Jameian var ligeledes til sit første stævne – ligesom sin bror Ilian Jameian – og de unge debuterende kæmpere gjorde det ganske godt, når man tænker på, at det var deres debut på måtterne. Et flot stykke arbejde af dem begge.

Sølvvinder Mikkel Andersen havde på dagen 4 kampe – kondien var dog iflg træneren ikke den bedste :). Mikkel skal jo snart ind i ringen til ”de store drenge”, hvor der kræves meget mere end tidligere, og paletten af redskaber skal udvides .. og .. tjahhhh .. kondien skal forbedres .. :)

Generelt var det en rigtig god indsats af truppen – der er gode takter at spore blandt mange af kæmperne og trænerne ser gode perspektiver for fremtiden i de unge mennesker.

MVH/ETK/pr

(PS: foto bliver lagt ind, når B2 får tid .. )