Tilbage til 2013

350 til Juleopvisning

09/12/2013

IMG 8
IMG 9 IMG 10 IMG 1477 IMG 1525

Stort fremmøde til ETK’s traditionelle ”JULEOPVISNING”.

Ja, man tror jo næsten ikke sine egne øjne – men ikke desto mindre er det et faktum, at ikke færre end 350 gæster med relationer til Esbjerg Taekwondo Klub havde lagt vejen forbi EFI HALLEN, hvor Esbjerg Taekwondo Klub havde inviteret til julehygge og opvisninger af de respektive hold søndag d. 8. Dec. kl. 14.00

Det ER da fantastisk … det ER da vildt … og det ER da også et tegn på, at man gør et eller andet helt rigtigt i klubben, når SÅ mange mennesker, i en ellers fortravlet juleperiode, kan afse tid til at kigge forbi – og Esbjerg Taekwondo Klub er da også både beæret og MEGET taknemmelig for det store fremmøde.

Mange, mange TAK til alle jer – der gør vores klub til noget helt specielt.

Det summer af liv sådan en dag. Det summer af velvære og spænding blandt de helt små, der måske skal til deres livs allerførste opvisning. Det summer af kammeratskab – og det er netop hele essensen, og et af hovedformålene med en klub, at de unge mennesker har et sted, hvor de føler, at det er spændende og godt at komme. Et trygt sted .. og et sted, hvor man er sammen med ligestillede .. og et sted, hvor man formår at hygge sig på kryds og tværs.

Dette ikke mindst takket være en stor skare af frivillige, unge og entusiastiske trænere og ledere – ingen nævnt, ingen glemt.

Klubbens mangeårige formand – Finn Larsen, Formand på 26. år – kunne byde de mange fremmødte velkommen.

Finn Larsen kunne fortælle, at klubben medlemsmæssigt ”lå stabilt” på circa 225 medlemmer – hvilket er særdeles flot,  når man tænker på det udvalg af fritidsaktiviteter, som unge mennesker i dag ellers har .. :)

Årets træner 2013:

Formanden kunne herefter kalde ”Årets Træner 2013” frem på gulvet – det blev Morten Enghave Hansen – som fik en lille erkendtlighed.

Morten gør et meget stort og uselvisk stykke arbejde i klubben, hvor han hjælper til på mange hold – og han er altid frisk til at hjælpe. Han pådrog sig opgaven at hjælpe til som ”TEKNIKTRÆNER”, som ellers var noget, han ikke havde prøvet før. Han er en dygtig træner, som er god til at få børnene til at høre efter – og ikke mindst til at forklare dem, hvad de skal lave .. og hvordan .. :)

Årets elev 2013:

Formanden kaldte derefter ”Årets Elev 2013” frem – det blev Henrik Ninn – som ligeledes fik en lille påskønnelse af formanden.
Her stod formanden så igen med en ung mand, der havde fortjent anerkendelse. Henrik er en meget ”levende” og meget hjælpsom ung mand, der viser stor omsorg for sine kammerater. Flot egenskab at have!
Henrik er meget aktiv som elev – og som hjælpetræner – og han passer sine træninger. Han er altid dejligt positiv som person .. en glad gut i klubben .. hvilket er dejligt livsbekræftende at have i en klub som vores.

Flot af de unge mennesker – og et stort TILLYKKE.

Formanden lykønskede ved samme lejlighed ligeledes de 8 unge mennesker, der netop var blevet gradueret ...

Njaahhhhh … unge og unge … vores allesammens topdommer David Coupar var faktisk en af dem .. og han er vel mere en gammel, erfaren sølvræv .. når ret skal være ret .. :)

1. Poom: Matthæus Mai og Mads Kristensen
1. Dan: Rikke Sørensen, Lotte Weltz, Martin Lindkvist og Mikael Kikkenborg
2. Dan: Morten Hansen
6. Dan: David Coupar

Næstformand Brian Andreasen overtog mikrofonen og introducerede herefter de otte opvisningshold, der i en lind strøm efterfølgende ”overtog gulvet”. Det blev til fine opvisninger af Juniorholdet, de mellemgraduerede børn, ETK Hjerting afdeling, Tiger Team, Højtgraduerede børn, Begyndere Team Børn, Teknikholdet og - som rosinen i pølseenden - til sidst en opvisning af kampholdet.

Et par ganske fornøjelige timer var … piiiiissst væk … overstået … og de små børn kunne få sig en slikpose til allersidst.

ETK vil gerne takke mange gange for fremmødet – dejligt at se så mange gæster en regnfuld december søndag. TUSINDE TAK alle sammen!

På falderebet lige en indskudt sætning .. INGEN klub uden sjæl kan overleve .. og med til at skabe ETK’s sjæl er ikke mindst alle de mange frivillige, der – år efter år og skulder ved skulder – står sammen om opgaverne. Det er FANTASTISK, at en klub kan mønstre SÅ mange mennesker, der frivilligt og helt uselvisk giver så meget af sig selv!

Se, det er jo det, der SKABER en klub af vores format .. og det er det, vi som klub også værner om!

Til allersidst kan lige tilføjes, at ETK både står for et stævne i foråret og – ikke mindst – et kæmpearrangement i form af ”Summer-Camp 2014”, der afholdes hos os i dagene 5. – 11. Juli. Har du, dine forældre eller nogle du kender, tid og lyst .. nogle timer .. nogle dage i perioden .. til at give en hånd med, så ville ETK sætte endog meget STOR pris på det (INFO på hjemmesiden ..)!

Alle ønskes hermed en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår .. !

MVH/PR ETK