Tilbage til 2013

3 Guld, 1 Sølv og 1 Bronzemedalje - Teknik

04/02/2013

3 Guld, 1 Sølv og 1 Bronze i Teknik

Træner Casper Regel og holdleder Martin Toby havde måske nok sat næsen op efter – i bedste fald – at komme hjem til Esbjerg Taekwondo Klub med 2 medaljer efter teknikstævnet i Munkebo.

Målsætningen var såmænd endda lidt til den positive side, idet de fleste af de unge udøvere faktisk var rykket op i nye klasser – men det lod udøverne sig ikke synderligt påvirke af ..

Esbjerg Taekwondo Klub havde ved dette stævne faktisk en ny udøver med – velkommen til Malthe Nørregaard.

Træner og holdleder blev allerede fra morgenstunden positivt overraskede, idet klubbens synkronhold fik placeret sig på en meget flot førsteplads – det var jo forrygende flot gået af Cecilie Toby, Johanne Kristensen og Maria Bendsen i Rødbæltegruppen/Synkron at snuppe guldmedaljen.

Lige umiddelbart efter stillede Cecilie Toby op i en ny gruppe - hvor 2 piger går taeguek synkront – og her stillede Cecilie op sammen med Maria fra Vejle og det gjorde de så flot, at det endte med en sølvmedalje til pigerne. Ganske godt gået .. 

Der var såmænd også flotte individuelle placeringer – ikke mindst når man tager i betragtning, at Sofie Berggreen f.eks. fik guld i sin nye gruppe som sortbælte.

Martin Lindkvist – der faktisk var en af de få, der stillede op i sin sædvanlige gruppe – gjorde det også på dagen meget flot, idet han løb med guldet.

Johanne Kristensen fik også en god start på sin nye gruppe – på dagen blev det til en bronzemedalje.

Alt i alt må man sige, at det var nogle meget flotte resultater, som udøverne kom hjem med – og træner samt holdleder var da heller ikke til at skyde igennem, da deres målsætning om 2 medaljer blev gjort helt til skamme.

Det endte i alt med 3 guld- 1 sølv- samt 1 bronzemedalje. Flot gået af de unge mennesker og et stort TILLYKKE med det.

(B2 - venligst sæt foto som tilsendt ind, tak ..)

MVH/ETK/pr