Tilbage til 2012

Travlhed i butikken

15/11/2012

Travlhed i butikken ..!

 

Uhadadada .. der er godt nok travlhed at spore hos Esbjerg Taekwondo Klub for øjeblikket .. og det er jo kun dejligt .. ☺

 

17. Nov 2012: Kaltenkirchen/Kampstævne

Kamptræner Jakob Larsen og holdleder Casper Regel – der vikarierer for Ole Antonsen – tager d. 17. Nov til Kaltenkirchen i Tyskland, hvor Int. Schleswig-Holstein Cup 2012 bliver afholdt.

Træner og holdleder har på denne tur nogle af de unge kæmpere med, der hermed får en god chance for at tilegne sig noget rutine og ”kamperfaring”.

I alt tager 6 kæmpere turen til Kaltenkirchen: Diana Lengyel, Mikkel Andersen, Thomas Weltz, Henrik Weltz, Camilla Truelsen og Elisabeth Knudsen.

 

17. Nov 2012: Hyttetur/Fanø (8-16 år)

Jamen halløjsa da .. lørdag d. 17. november drager x-antal voksne fra Esbjerg Taekwondo Klub på hyttetur til Fanø .. og .. ja, hold fast .. der er ikke færre end 70 børn tilmeldt, så der bliver riiiiiigeligt at se til for ”Mor Heidi”, der jo er noget af en ørn til det der med at lave mad – ok, man må jo formode, at der bliver lidt hjælp at trække på .. men alligevel ..?

Sovende gæster – altså elever, der overnatter på Fanø i hytten – bliver der 42 af, mens ”resten” tager det som en 1-dags-tur til Fanø.

 

Tjahh .. man må jo sige, at det er blevet noget af et hit .. disse ture til Fanø .. der er i hvert fald "alles ausverkauft"  .. det er da imponerende .. :)

 

17. Nov 2012: Juletræning på ”BOSEI”

Tjahh .. at Ole Antonsen ikke er med kæmperne på turen til Kaltenkirchen, hænger jo unægteligt sammen med, at både han og Brian Andreasen er ”on the road” .. de ”unge mennesker” (altså Brian & Ole ..) er nemlig til juletræning på BOSEI (http://www.bosei.dk).

 

24. Nov 2012: DM i Odense (se separat skrivelse ..)

 

09. Dec 2012: Juleafslutning

Den årlige begivenhed – juleafslutningen – som bliver afholdt i EFI Hallen d. 9. dec. kl. 14.00 bliver noget af et tilløbsstykke.

Der forventes ca. 500 deltagere denne dag, så man kan roligt sige, at når ”Årets Elev” og ”Årets Træner” bliver bekendtgjort, bliver det under stor bevågenhed .. ☺ 

Som altid er det gratis – og der serveres ligeledes som altid gløgg, æbleskiver, sodavand m.m.

Det plejer at være et par rigtigt hyggelige timer - med opvisninger fra diverse hold.

 

15. Dec 2012: Julefrokost (over 16 år)

Traditionen tro er det Dennis Christensen og Mads Abel, der står for denne ganske hyggelige event – som loyal PR mand, der ikke nødvendigvis røber alt (jeg kan dog bestikkes ..), vil jeg dog godt sige, at det ”plejer at være ret så fornøjeligt og hyggeligt” .. så blev det da vist sagt på en pæn måde .. ☺

 

Der følger IKKE referat af denne event .. gossccchh, Manner .. no way .. :)

 

Så jo, der er godt nok gang i den i Esbjerg Taekwondo Klub – og det er jo en fornøjelse.

 

MVH/pr