Tilbage til 2012

Teknikstævne i Hamborg - Bronze til Johanne

22/10/2012

Teknik 27.10.2012

 

Tekniktræner Casper Regel - der jo har gjort det ganske udmærket med sit nye, unge hold – fortsætter ufortrødent sin kamp med at forbedre teknik-delen af Esbjerg Taekwondo Klub.

 

Det gøres jo bedst ved at deltage i større stævner i udlandet, hvor man kan måle sig med andre nationers teknikere og derved sætte sin egen overligger højere i den evige kamp for at optimere .. og give de unge teknikudøvere det, der er så VIGTIGT .. nemlig ERFARING.

 

Esbjerg Taekwondo Team (Elite-delen under Esbjerg Taekwondo Klub) tog af sted til Hamborg og deltog dér ved et af de større teknikstævner. 

 

I alt havde træner Casper Regel - inklusiv sig selv - på dagen 4 teknikudøvere at tage vare på, og de unge udøvere fik dermed snust lidt til atmosfæren i udlandet ..

 

Ved stævnet i Hamborg kunne de unge mennesker ved selvsyn konstatere, at der dømmes lidt anderledes i udlandet – absolut en god erfaring at gøre sig – og det var jo første gang, de unge teknikere var til stævne i Tyskland, og hvor der var en del flere tilskuere, end de unge mennesker ellers i dagligdagen oplever ..

 

Esbjerg Taekwondo Team stillede med 4 deltagere: Lotte Weltz, Johanne Kristensen, Cecilie Toby og træner Casper Regel.

 

Det blev en rigtig god tur – specielt omgangen med 6 andre danske klubber og så ikke mindst den måde, hvorpå man kunne se, at de danske klubber holdt sammen og støttede hinanden. At det så var et fint organiseret stævne, efter bedste germanske principper, gjorde jo bare, at hele oplevelsen gik op i en højere enhed ..

 

Trods de lidt uvante ”regler” blev det alligevel til ganske fornuftige placeringer ved stævnet for klubbens unge teknikere ..

 

Bedst gik det for Johanne Kristensen, der med sin bronzemedalje endte på podiet – TILLYKKE med det.

 

Lotte Weltz og Cecilie Toby endte lige uden for medaljerækkerne – en 4. plads til dem begge – mens Casper Regel endte med at få sig en 5. plads.

 

Man skal lige tænke på, at der er en del flere udøvere og/eller konkurrenter i hver klasse – så alt i alt må man sige, at det var ganske godt gået af de unge mennesker.

 

Om ikke andet fik teknikerne fra Esbjerg Taekwondo Klub da lejlighed til at få pudset nogle ting af, før de deltager ved ”Scandinavian Open” d. 27. oktober.

 

Det blev en god tur og træner Casper Regel var ganske godt tilfreds.

 

Med venlig hilsen

ETK/PR

 

PS: Kan stadigvæk ikke smide billeder ind på hjemmesiden, kan nogen hjælpe .. :) ?