Tilbage til 2012

Rikke + Basse til U/21 EM i Athen

11/06/2012

Basse+Rikke 009

Fra DTaF hjemmesiden .. resultater fra EM .. :

Torsdag d. 14.06:


"Rikke Bergmann i 73k klassen leverede dagens bedste danske resultat ved EM. Rikke mødte i indledende runde Grækenlands Olympiada Mpolanou, hvor det blev til en overbevisende sejr på 9-3. I kvartfinalen var der meget kompetent modstand til den danske kvinde i form af Violeta Babic fra Serbien. Desværre blev det til dansk nederlag med klare 0-15. Serberen blev senere på dagen en overbevisende europamester med en sejr på 14-9 i finalen over Norges Tina Skaar."

Fredag d. 15.06:

Rasmus Antonsen i tæt nederlag ..

"Danmarks enlige kæmper fredag, Rasmus Antonsen i 80k klassen, var oppe mod Kanstantsin Yarmark fra Hviderusland. Kampen var tæt hele vejen, men endte desværre med et dansk nederlag på 8-9"

++

 


(før EM):
Rikke Bergmann & Rasmus Antonsen til U/21 EM i Athen ..

I dag drager 2 landsholdskæmpere fra Esbjerg Taekwondo Team afsted til EM i Athen - sammen med det øvrige danske landshold.

De 2 unge esbjergensere - Rikke Bergmann og Rasmus Basse Antonsen - får sig med garanti en oplevelse, som de sent vil glemme. Bare det faktum at de er udtaget og skal deltage ved noget så kæmpestort som et EM, er jo det, man som ung kæmper arbejder hen imod og bare drømmer om ... så et stort TILLYKKE med udtagelsen og ligeledes et STORT ønske om Good Luck til dem begge her fra klubben.

EM finder sted d. 14. - 17. juni i Athen og kommer til at foregå på "METS Sport Hall", der ligger blot 5 minutter fra det historiske Panathinaikon Stadium, som blev bygget år 329 f.Kr., og som efter restaureringen i 1894 var klar til de første moderne Olympiske Lege, der blev afholdt i Athen i 1896.

Hele området oser ligefrem af historie - Akropolis ligger f.eks. bare 10 min fra METS Sport Hall - så der skulle også gerne være en chance for de unge mennesker for at få set sig lidt omkring, hvis der ellers bliver nogle fristunder .. :)

Primært drejer det sig dog om at holde FOKUS på selve EM - og det bliver meget stort for Rikke & Basse at repræsentere Danmark under disse mesterskaber.

Alt i alt regner man med, at circa 40 nationer deltager ved EM og at der vil være circa 3.000 kæmpere, trænere, sekundanter, familiemedlemmer/venner osv til stede ved U/21 i Athen.

Træner og sekundant Jakob Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub vil være med på turen og ligeledes vil de to unge kæmpere kunne nyde godt af, at Rikke har begge sine forældre med på turen. Det er altid "rart" at have nogle "kendte ansigter" omkring sig, når man er ung ... står i et fremmed land ... er nervøs ... skal præstere ... og bare har et kæmpestort behov for støtte.

Begge kæmpere ønskes held og lykke ... vi krydser fingre for dem .. :)

 

MVH/ETK/pr