Tilbage til 2012

Rasmus Antonsen til EM i Manchester

29/04/2012

Basse+Rikke 001

Rasmus Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub til Senior EM i Manchester

Mandag d. 30. april tager den blot 19 årige taekwondokæmper fra Esbjerg Taekwondo Klub til Senior EM i Manchester - der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpeoplevelse for den unge kæmper fra Esbjerg at komme til EM, der afholdes i Manchester, England i dagene 3. - 6. maj 2012.

For en del landsholdskæmpere rundt omkring i verden bliver dette en rigtig god mulighed for at "finpudse" kampformen før årets meget store begivenhed - nemlig De Olympiske Lege - der finder sted til sommer i London.

Danmark har dog ingen kæmpere, der via kvalifikationsstævnerne har formået at kvalificere sig til OL i London til sommer. Dermed bliver den eneste dansker ved OL i Taekwondo den internationale WTF topdommer fra Esbjerg Taekwondo Klub, David Coupar.

I alt har Danmark 6 kæmpere med til EM 2012, der finder sted i "The Regional Arena" i Manchester.

Rasmus Antonsen kommer i kamp ved Senior EM i Manchester lørdag d. 5. maj og der er ingen tvivl om, at den unge kæmper fra Esbjerg har mange sommerfugle i maven. Den unge kæmper er kommet langt, meget langt, når man tænker på, at han faktisk kun er 19 år gammel og allerede nu er med ved et Senior EM.

Rasmus Antonsen er meget, meget glad for den store opbakning, han hidtil har fået - og siger hermed mange TAK for den store support.

Med sig på turen har Rasmus sin far, Ole Antonsen - der i øvrigt også er holdleder for Esbjerg Taekwondo Klubs kamphold.

Vi krydser fingre i klubben og ønsker Rasmus & Ole en rigtig god tur til Manchester.

Good Luck, guys ..!

MVH/ETK/pr