Tilbage til 2012

.. over 400 til juletræf i klubben ..

10/12/2012

IMG0090
IMG0094 IMG0097 IMG0102 IMG0103 IMG0106

 

Over 400 personer til Juletræf hos Esbjerg Taekwondo Klub !

 

DET er utroligt. Det ER utroligt. Det er UTROLIGT .. at der kommer lidt over 400 personer, endda midt i en travl juletid, til et juletræf i en sportsklub – og det er vi i klubben meget beærede og stolte af. FLOT .. at så mange river nogle timer ud af kalenderen .. og MANGE TAK for det, alle sammen.

 

ESBJERG TAEKWONDO KLUB fik afholdt det traditionelle og som altid ganske hyggelige juletræf i EFI Hallen søndag d. 9. Dec – der var intet nyt under solen, eftersom der var gløgg, æbleskiver, kaffe/sodavand, pebernødder etc til alle fremmødte medlemmer, hvoraf nogle var mødt op med kæresten og/eller familien – og alle ungerne fik sig som altid også en slikpose med hjem .. ☺

 

Det var nogle hyggelige timer i selskab med klub- & holdkammerater, trænere og gamle venner af huset – ingen nævnt, ingen glemt. Njaahh .. måske lige de heeelt små kæmpere, der var noget så uimodståelige, når de sår’n lidt nervøse før deres opvisning stod dér .. kampberedte .. og var klar til at komme på banen ☺

 

Formand Finn Larsen – der nu har været formand i 25 år og var med til at starte klubben for 37 år siden – bød som vanligt velkommen og fortalte lidt om, hvad der skulle foregå. Han blev godt suppleret af Brian Andreasen, der senere overtog mikrofonen og præsenterede de respektive hold, før de ”skulle på”.

 

Alt i alt var der vel 9-10 opvisninger og det var en rigtig fin og hyggelig eftermiddag, hvor de unge udøvere fik vist noget af det, som de i årets løb har lært ..og som nogle hold så ”krydrede lidt” .. ☺

 

Se, nu er det jo en tradition, at man ved denne lejlighed - altså ved det årlige juletræf – udnævner ”Årets Træner” og ”Årets Elev”.

 

”Årets Træner” blev Casper Regel, der har fået ETK på landkortet med sit ”nye” teknikhold, der jo absolut gør det godt. Det store og entusiastiske arbejde med dette projekt var i høj grad med til, at det netop blev Casper, der løb med den ære. Nu skal det lige tilføjes, at ETK jo pr. tradition er kendt som en KAMPKLUB udi det ganske land og IKKE som en TEKNIKKLUB – men nu har Casper altså med sit dygtige hold også formået at gøre ETK til en TEKNIKKLUB. Flot gået og tillykke med det! Man skal i denne forbindelse ikke glemme Martin Florian Toby, der er holdleder for teknik-delen og som er en uundværlig del af hele det set-up ☺

 

”Årets Elev” blev Johanne Collin Kristensen – der er en af de dygtige udøvere, som Casper Regel har på sit teknikhold. Johanne har gjort det rigtig fint i 2012 og bl.a. også hentet nogle medaljer hjem – se, nu er en titel som ”Årets Elev” ikke ”kun” noget, som man bliver tildelt, hvis man er en god udøver. Niksen biksen .. der skal mere til .. og det er så sandelig ikke mindst for sine gode og sympatiske egenskaber og som god kammerat, at Johanne bliver tildelt denne pris.

 

Et kæmpestort tillykke til Johanne for titlen som ”Årets Elev” – flot gået, bette pige.. ☺

 

Man kan ikke afholde noget som dette uden at have en skare af frivillige hjælpere – og I er altid beredvillige og fantastiske - derfor hermed en kæmpestor TAK til alle de frivillige, der har hjulpet til med stort og småt. 

 

Og JO .. der blev da godt nok lavet nogle æbleskiver – vistnok lige i underkanten af et par tusinde - men en hyggelig eftermiddag, det var det da ..

 

Esbjerg Taekwondo Klub siger hermed TAK til alle, der tog sig tid til at kigge forbi - og ønsker hermed alle sammen en rigtig god jul.

 

(B2 - sætter du lige billeder ind ..?)

 

MVH/ETK/pr