Tilbage til 2012

"Nordic Championships 2012"

16/05/2012

DSC2092
DSC2087 DSC20851

Kæmperne fra Esbjerg Taekwondo Team havde en rigtig god tur til Malmö i forbindelse med "NORDISKE 2012", omend det denne gang ikke blev til topplaceringer.

Rasmus Antonsen måtte se sig besejret med 2p i sin semifinale - efter at have vundet sin første kamp - men røg altså ud, før det begyndte at blive "sjovt".

Rikke Bergmann led på dagen samme skæbne og tabte sin semifinale.

Cecilie Ladefoged tabte ligeledes med 2p og nåede heller ikke finalen.

Dermed endte de 3 kæmpere med hver en bronzemedalje om halsen ved NM 2012.

Der var dog lidt "guldstøv" over "ESBJERG", da klubbens tidligere mangeårige medlem og landsholdskæmper Charlotte Bjelke - der nu kæmper for Risskov - efter en flot indsats røg helt til tops og for 3. gang i sin karriere vandt NM guld.

Næste store opgave for landsholdskæmperne Rasmus Antonsen og Rikke Bergmann fra Esbjerg Taekwondo Team bliver U/21 EM, der finder sted i Athen i juni måned - så der er på ingen måde tale om, at de unge mennesker kan begynde at tale om ferie .. :)


MVH/pr/ETK
(fotos: Ivan Ladefoged)

++

 

 

(Før stævnet)
Esbjerg Taekwondo Team sender 3 kæmpere afsted til "Nordic Championships 2012", der foregår i BALTISKA HALLEN i Malmø, lørdag d. 19. maj og søndag d. 20. maj.

Kæmperne ser med spænding frem til "Nordiske" og de har alle trænet godt op til selve stævnet.

Rasmus Basse Antonsen, der er seniorkæmper på landsholdet, har netop været til EM i Manchester - hvor han i sin første kamp fik udlignet til 5-5, men måtte i sidste ende trække det korte strå og endte med at tabe 6-8. Han er sikkert godt opsat på at gøre en god figur til "Nordiske".

Rikke Bergmann, der ligeledes er seniorkæmper på landsholdet, skal også i kamp og det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå hende.

Begge ovennævnte landsholdskæmpere er i øvrigt udtaget til U/21, der foregår i juni måned i Athen.

Cecilie Ladefoged, der er den yngste af de tre kæmpere, skal kæmpe om søndagen i "Cadet-klassen" - den unge kæmper gør store fremskridt og er også altid frisk på at deltage i så mange udenlandske stævner, som det nu er muligt, for at dygtiggøre sig ... det bliver også ganske spændende at se, hvordan Cecilie - der i øvrigt er på det danske bruttolandshold som "Cadet" - klarer sig til "Nordiske" i Malmø førstkommende weekend.

Jakob Øgendahl Larsen tager med som træner og sekundant og flere af de unge kæmperes forældre tager også turen med til Malmø.

Fra klubbens side ønskes alle et rigtigt godt stævne - Good Luck.

MVH/pr/ETK