Tilbage til 2012

Medaljer til teknikholdet i Gladsaxe

10/09/2012

MEDALJER i TEKNIK til ETK


Esbjerg Taekwondo Team (Elitedelen under Esbjerg Taekwondo Klub) deltog i weekenden ved et TEKNIK stævne i Gladsaxe, hvor det "nye teknikhold" fra ETK lige skulle prøve sig selv af.


Træner Casper Regel arbejder i klubben med nogle ganske unge teknikudøvere i en taekwondoklub, der primært ellers kun er kendt for disciplinen KAMP - her i Gladsaxe denne weekend skulle TEKNIKdelen således prøves af for at se, hvor langt man var kommet i forhold til andre og mere TEKNIK relaterede klubber.


Casper Regel var godt tilfreds med de unge udøvere - og der var smil på - idet teknikerne hjemførte 4 individuelle medaljer samt 1 medalje i synkron (hvor 3 udøvere er på gulvet på samme tid).


Et godt resultat eftersom deltagerne fra ETK ikke alle er omkring "medalje-niveau" og de havde hver især derfor sat sig nogle del-mål, som for de flestes vedkommende blev indfriet.


I synkron var pigerne fra ETK tilmed en del yngre end deres konkurrenter - men de klarede sig ikke desto mindre super flot. Marginalerne var dog ikke helt med pigerne, hvilket gjorde, at de sluttede på en bronzeplads. De unge piger der stillede op i synkron var Cecilie Toby, Johanne Kristensen samt Selma Ciric.


I de individuelle discipliner var der GULD til Johanne Kristensen og SØLV til Cecilie Toby. Bronzemedaljerne stod Henrik Danielsen, Laura Toby, Martin Lindqvist og Sofie Berggren for. Superflot gået af de unge mennesker.


Den ene bronzevinder, Laura Toby, var afsted til sit allerførste stævne og er en del af det "nye teknikhold", som klubben har startet og som næste gang tager turen til Fredericia d. 22. september, hvor der igen er kaldt til stævne.


Mon ikke de unge mennesker - og ikke mindst træner Casper Regel - nu har fået lidt blod på tanden efter denne succesfulde weekend?


MVH/PR ETK
(PS: Ingen billeder modtaget - men kan alligevel ikke sættes ind, da min MAC ikke arbejder sammen med klubbens "hjemmeside" - hvad gør vi B 2?)