Tilbage til 2012

Malmö Open 2012

23/04/2012

DSC0115
DSC0118 DSC0113

ETT (Esbjerg Taekwondo Team) deltog ved Malmø Open 2012 med 3 kæmpere - og det blev en rigtig god tur til det sydsvenske for esbjergenserne ..

På dagen blev det for kæmperne resultatmæssigt til 1 guld- og 2 bronzemedaljer, hvilket ikke var så ringe endda ..

Guld:
Rikke "Bom Bom" Bergmann
gjorde et godt stykke arbejde. Rikke har haft nogle fokusområder gennem en længere periode, som hun skulle koncentrere sig om. Ved dette stævne gik det hele op i en højere enhed for Bom Bom, så man kan sige, at den guldmedalje var yderst velfortjent.

Bronze:
Cecilie Ladefoged
er en forholdsvis ung kæmper, der har mange gode og udviklende år for sig - ingen tvivl om at det er en kæmper, man kommer til at høre mere om. På dagen mødte hun en svagere modstander, men Cecilie var desværre ikke helt sig selv på dagen og det bevirkede, at hun på dagen ikke foldede sig helt ud ... og dermed ikke gik hele vejen.

Bronze:
Henrik Weltz
ramte desværre heller ikke helt dagen. På dagen mødte han en ligeværdig modstander, men det udviklede sig for Henrik ikke helt som planlagt. Henrik har rigtig mange af de ting, som en god kæmper skal have, men han mangler dog en del erfaring med at tage til udlandet ... og det er netop stævner som disse, der er med til at udvikle både ham og de andre unge kæmpere. Det er helt naturligt ... og erfaringen kommer da også med tiden ..

Som indledningsvis sagt blev det dog en rigtig god tur - og træner Jakob Larsen var såmænd også helt godt tilfreds.

Esbjerg Taekwondo Klub havde på dagen også nogle teknikere med til stævnet i Malmø. Alle informationer er ikke tilgået undertegnede, men resultatmæssigt det blev til 2 sølv- & 2 bronzemedaljer.

Allesammen - både kæmpere og teknikere - ønskes TILLYKKE med resultaterne.

MVH/ETK/pr