Tilbage til 2012

David Coupar til OL i London

12/03/2012

foto 3 B nyt david coupar
DAVID Bakkeskolen DavidCoupar200x300px4

Topdommer fra Esbjerg Taekwondo Klub til OL i London ...

Indtil for ganske nylig havde Esbjerg Taekwondo Klub - som den eneste klub i hele Europa - tre topdommere (WTF) som medlemmer i klubben. Ganske flot når man tænker på, at der på daværende tidspunkt i alt kun var 5 danske WTF dommere.

Den ene af de dygtige dommere fra Esbjerg er David Coupar og man må jo med respekt konstatere, at han stadigvæk er yderst aktiv.

David Coupar har de seneste år haft forrygende travlt i sin egenskab af topdommer. Han har været blandt de absolut foretrukne topdommere hos World Taekwondo Federation (WTF) og har dømt her og der og allevegne og har tilmed gjort det aldeles fremragende. Det ene øjeblik som dommer ved Junior VM i Mexico, hvor han i øvrigt fik titlen "Bedste Dommer", det næste øjeblik på vej til Skt. Petersburg og så videre til Senior VM i Korea og/eller Kina, hvor der også lige har været behov for en af verdens bedste dommere.

Den populære dommer, der ellers i sin dagligdag lever et stille og roligt liv og passer sit job som lærer på Bakkeskolen i Esbjerg, får set sig ekstremt meget omkring i verden, hvor der altid er bud efter den højt respekterede dommer fra Esbjerg Taekwondo Klub.

David Coupar har nu - kan man sige - endelig fået den belønning og blåstempling, som han fortjener.

David Coupar er af WTF netop blevet udtaget som dommer ved OL i London og er dermed den eneste dansker, der repræsenterer Dansk Taekwondo.

Man kan roligt slå fast, at både David Coupar, Esbjerg Taekwondo Klub og Dansk Taekwondo Forbund bør være meget stolte af det, som David Coupar hermed via sin seriøsitet og dygtighed samt store engagement for sagen har opnået. Det er meget stort og fantastisk flot gået af den sympatiske topdommer, David Coupar.

Ingen danske taekwondokæmpere formåede i øvrigt - via de 2 kvalifikationsstævner der har fundet sted - at kvalificere sig til OL i London.

Her fra Esbjerg Taekwondo Klub skal lyde et kæmpestort TILLYKKE til David Coupar.

MVH/ETK/pr