Tilbage til 2012

Cecilie Ladefoged kæmper i Polen

04/09/2012

DSC1353

(Efter turen)

Det var en glad Cecilie Ladefoged, der kom hjem fra Polen - efter at have været til "Polish Open", der havde haft deltagelse af en del landshold.

Hun kom hjem med en følelse af, at hun havde gjort det godt - men også med den følelse, at man ved disse stævner også skal have marginalerne på sin side for at komme langt.

Cecilie Ladefoged vandt sin første kamp meget overbevisende - faktisk så overbevisende, at den polske modstanders træner så sig nødsaget til at smide håndklædet i ringen på vegne af sin kæmper, der havde taget imod en del hovedspark.

I sin anden kamp var Cecilie oppe imod hjemmebanefavoritten - og den polske pige havde marginalerne med sig samt ikke mindst dommertække .. :)

Det var i hvert fald meget svært for Cecilie at få point mod hende - selv efter hovedspark - men det er sådan noget, der sker, når man kæmper i udlandet.

Cecilie tabte kampen efter sudden death og det var jo lidt ærgerligt, når hun selv følte, at hun på dagen kunne være kommet længere i turneringen.

Alt i alt havde Cecilie dog nogle gode dage i Polen - og var glad for den opbakning, som hun fik af de andre danske kæmpere .. samt ikke mindst trænere, der også var i Polen.

Det er MEGET vigtigt med disse ture til udlandet - det er dér, man får den rutine og erfaring, der fremadrettet er så vital for en ung kæmper, der gerne vil fremad .. resultaterne er for så vidt kun sekundære.

MVH/PR-ETK

 

++

 

(Før turen)

Cecilie Ladefoged kæmper i Polen .. 

"Academy of Physical Education" Hallerne i Warszawa (Polen) lægger gulve og kampmåtter til - og skaber de fysiske rammer - når det 15. Polish Open fredag d. 7. september går i gang.

Alt i alt har ca. 800 kæmpere sat hinanden stævne og har meldt deres ankomst til dette spændende internationale stævne.

Set med lokale øjne bliver det spændende at se, hvordan Cecilie Ladefoged fra Esbjerg Taekwondo Klub klarer sig - hun er jo en pige på vej frem og som gør det godt.

Hun er denne gang den eneste kæmper fra klubben, der tager turen til Polen og hun får på turen følgeskab at sin far, Ivan Ladefoged. 

De tager fra Esbjerg til Warszawa torsdag d. 6. september - Cecilie skal i i ringen lørdag d. 8. september.

Ceclile Ladefoged stiller op som Kadet i minus 51kg klassen.

I øvrigt har Cecilie Ladefoged netop bestået den obligatoriske landsholdstest og er også for året 2013 landsholdskæmper (KADETlandsholdet) - flot, godt gået og et stort tillykke med det .. :)

Vi krydser i klubben fingre for "den ensomme ulv", der hermed for en stund forlader de trygge rammer i  den hjemlige andedam for at prøve sig selv af internationalt.

Good Luck - og begge ønskes en rigtig go' tur.

MVH/Esbjerg Taekwondo Klub

PR/

 

(PS: Kan IKKE indsætte ellers flot billede, da vores "hjemmeside" aabenbart ikke "arbejder sammen" med MAC?! )