Tilbage til 2012

Bronze til Cecilie - Trelleborg

15/02/2012

Sponsor billede 2 lille2
DSC0954.NEF2

Det var et stærkt besat internationalt stævne, som Esbjerg Taekwondo Klub og træner Jakob Larsen havde sendt 7 kæmpere afsted til - idet Trelleborg Open er et såkaldt klasse A stævne, hvor mange nationer deltager med deres stærke kæmpere. Alt i alt var der circa 1200 kæmpere, der havde sat hinanden stævne ved Trelleborg Open 2012.

Esbjerg Taekwondo Team (ETT) - som klubbens eliteafdeling hedder - skulle på dagen måle sig med de stærke kæmpere fra udlandet for derved at se, hvor man lå i forhold til de andre lande.

Det lå ligesom i kortene, at man ved dette stævne ikke skulle forvente den store medaljehøst - omend kæmperne fra Esbjerg Taekwondo Team viste den rigtige gnist og vilje, som også havde været en stor del af træningen op til selve stævnet.

Det blev dog til en enkelt medalje til ETT, idet Cecilie Ladefoged fik sig en bronzemedalje med hjem i bagagen. I semifinalen, som hun tabte med cifrene 1-4, mødte Cecilie Ladefoged den senere vinder af klassen og det blev dermed endestationen for Cecilie på denne dag efter en god indsats.

Der blev tale om flere marginale nederlag på dagen ...

Gorm Lorentzen tabte 0-1 til en bulgarer og røg ud, landsholdskæmper Rasmus Antonsen tabte lidt uretfærdigt 4-5 til en svensker og var dermed også færdig for dagen.

Gry Lorentzen tabte sin kvartfinale 0-4, Henrik Weltz tabte sin første kamp til en tysk kæmper, Niels Lynghede fik en god første kamp, som han vandt mod en finsk landsholdskæmper, men tabte derefter til en forrygende mexicansk landsholdskæmper, Rikke Bergmann vandt mod en portugisisk kæmper, men tabte senere til en tysk kæmper ...

I det hele taget havde de unge kæmpere en rigtig god og lærerig tur til Sverige - og de fik sig allesammen lidt mere international rutine og ikke mindst erfaring - og det var det væsentlige.

Der venter nu kæmperne en tur til Holland i nær fremtid og German Open i begyndelsen af marts i Hamborg banker også på ..

MANGE TAK til de voksne - holdledere/forældre/trænere/tilskuere - der tog sig tid til at tage med de unge kæmpere til Trelleborg .. :)

MVH/pr