Tilbage til 2012

Belgian Open 2012

30/03/2012

Basse+Rikke 2

Belgian Open i Gent, Belgien ..

Esbjerg Taekwondo Team - der fornylig fik en blåstempling som værende et officielt Talent Center - har dags morgen sendt 2 kæmpere afsted til "BELGIAN OPEN", der finder sted i Gent, Belgien i denne weekend.

Belgian Open er et såkaldt ETU "Klasse A" stævne  og dermed et stævne, hvor kun de absolut stærkeste kæmpere stiller op og har sat hinanden stævne.

Mange landes kæmpere - og således også de danske kæmpere - vil meget gerne gøre en rigtig god figur ved dette stævne. Det skal ikke mindst ses i lyset af, at et godt resultat for den enkelte kæmper kan bringe vedkommende lidt nærmere et af årets helt store mål, som uden tvivl er EM i Manchester, der finder sted i maj måned. Man kan således sige, at der er en hel del på spil for kæmperne.

Rikke BOM BOM Bergmann, der fornylig blev udtaget til det danske seniorlandshold, skal kæmpe lørdag d. 31. marts.

Rasmus BASSE Antonsen, der efterhånden har deltaget i en del internationale stævner, skal kæmpe søndag d. 1. april.

Det bliver uden tvivl en meget spændende weekend for de unge, ambitiøse kæmpere fra Esbjerg og vi krydser i klubben fingre for dem begge.

De når dog dårligt nok andet end lige at pakke deres kufferter ud ved hjemkomsten, før der igen står taekwondo på skemaet - idet begge kæmpere deltager ved den danske EM lejr, der finder sted i Esbjerg Taekwondo Klubs klublokaler fra torsdag til søndag i næste uge.

Esbjerg Taekwondo Klub håber og tror på, at begge de unge esbjergensere efter EM lejren officielt bliver udtaget til EM - Rasmus Antonsen til senior EM i Manchester og Rikke Bergmann til U/21 EM i Athen.

Igen krydser vi fingre .. :)

MVH/ETK/pr