Tilbage til 2012

8 Medaljer til Teknikholdet

24/09/2012

Gospel p torvet og gladsaxe stvne 017

 

8 Medaljer til Esbjerg Taekwondo Klub i TEKNIK

 

I begyndelsen af måneden tog træner Casper Regel af sted til Gladsaxe med et helt ungt hold, der skulle deltage ved et TEKNIK stævne dér – og de unge teknikudøvere kom såmænd hjem til Esbjerg med 4 medaljer. 

 

At medaljehøsten fornylig i Gladsaxe ikke var helt tilfældig, beviste de 12 unge teknikudøvere denne weekend atter en gang, hvor de så igen var på farten – denne gang deltog de ved et Begynder- & Talentstævne i Fredericia - og lad det være sagt med det samme, at det gik FREMRAGENDE.

 

Træner Casper Regel og holdleder Martin Toby var både stolte og glade over de flotte præstationer – helt specifikt blev dagens høst på 8 medaljer.

 

Guld:

Rikke Højland & Johanne Christensen

 

Sølv:

Martin Lindqvist, Cecilie Toby, Sofie Berggren samt ”synkronholdet” (blå bælter).

 

Bronze:

Laura Toby samt ”synkronholdet” (rødbælter)

 

Konkurrencen er tæt blandt klubbens egne medlemmer – fint, da det kun gør klubkammeraterne endnu bedre. Dette gælder f.eks. blandt ”blå bælter” hvor Johanne Christensen og Cecilie Toby kæmper om placeringerne. Cecilie Toby måtte på dagen ”nøjes” med sølv, da Johanne Christensen endnu en gang fik sig placeret øverst på podiet.

 

Derudover har Nadia Enghave og Sofie Thomsen også hinanden som ”konkurrenter” – så der bliver også tid til lidt godmodig drilleri blandt klubkammerater ☺

 

Rødbælte gruppen lå alle 3 top fem i gruppen – bl.a. blev en talentholds udøver fra en anden klub henvist til en sekundær placering.

 

Alt i alt må man konstatere, at Træner Casper Regel og holdleder Martin Toby stille og roligt er ved at sætte Esbjerg Taekwondo Klub på landkortet – ETK er jo ikke som sådan kendt for at være ”andet end en KAMP klub”, så man må jo lette på hatten .. og sige TILLYKKE .. og godt gået .. af TEKNIK holdet.

 

MVH/PR