Tilbage til 2012

2 Sølv- & 1 Bronzemedalje i Belgien

20/12/2011

11 cecilie+gorm+gry nye landsholdskmpere2

2 Sølv- & 1 Bronzemedalje til unge kæmpere ..!

Esbjerg Taekwondo Klubs nyslåede ungdomslandsholdskæmpere har netop været afsted til et mindre stævne i Brussels/Belgien - der var i underkanten af 300 kæmpere, der havde sat hinanden stævne og det var et ganske udmærket sted at tage hen for de unge mennesker, da de ved dette stævne kunne høste lidt af den erfaring, der er så vital for de unge mennesker på den lange bane .. og som man simpelthen bare ikke kan få nok af .. :)

Gry & Gorm Lorentzen er dog efterhånden "garvede kæmpere" - deres unge alder til trods.

For begges vedkommende blev det på dagen til sølvmedaljer - efter nogle tætte finalekampe for begges vedkommende.

Gry er netop blevet udtaget til Juniorlandsholdet og Gorm til Kadetlandsholdet (de helt unge kæmpere ..)

Med sig til Belgien havde de deres klubkammerat Cecilie Ladefoged, der netop også er udtaget til Kadetlandsholdet - hun fik dermed sin internationale debut. Cecilie Ladefoged fik på dagen en bronzemedalje.

Resultaterne som sådan ved disse stævner er ikke afgørende - det gælder for de unge kæmpere om at få sig noget erfaring og så ellers få prøvet nogle ting af, som man måske går rundt og øver sig på i dagligdagen.

Med på turen til Brussels fra Esbjerg Taekwondo Klub var ligeledes som altid - fristes man til at sige - Tue Lorentzen, der godt nok får kørt nogle km i sin bil .. :)

Cecilie havde også sin far Ivan med og alt i alt havde den lille gruppe en ganske god tur - og de unge kæmpere fik sig lidt erfaring.

Tillykke med medaljerne til de unge, nyslåede ungdomslandsholdskæmpere ..

MVH/pr/ETK