Tilbage til 2011

(resultat: 2 G+1 S+2 B) - Wonderful Copenhagen + Peter Thomsen

17/08/2011

10 pthomsen 002 small2

Alt i alt var der circa 250 kæmpere fra 13 nationer, der havde sat hinanden stævne ved Wonderful Copenhagen i weekenden.

Af de i alt over fyrre klubber/hold der var til stede, sluttede Esbjerg Taekwondo Klub sammenlagt i den første fjerdedel - så det var såmænd ikke så ringe endda.

Dagens medaljehøst blev 2 Guld-, 1 Sølv- & 2 Bronzemedaljer:

Guld:
Gry Lorentzen:
Var direkte i finalen og den vandt hun heldigvis, omend det blev til en meget marginal sejr.

Niels Lynghede:
Vandt sin finalekamp ret overbevisende med cifrene 9-3 og gjorde en rigtig god figur i en god og seværdig finalekamp.

Sølv:
Gorm Lorentzen:
Tabte sin finalekamp til en god svensk modstander.

Bronze:
Henrik Weltz:
Vandt sin kvartfinale med cifrene 4-3, men tabte sin semifinale.

Cecilie Ladefoged:
Lidt ærgerligt at hun på dagen ikke nåede et trin længere op på podiet. Cecilie kæmpede meget overbevisende i sin kvartfinalekamp, som hun vandt med hele 13-0 over en norsk kæmper. Desværre tabte hun sin semifinalekamp marginalt med cifrene 3-4 efter en rigtig god kamp. Generelt havde Cecilie en god dag og bør fremadrettet kunne bruge mange af de positive ting fra dagens kampe  - hun er godt på vej, den unge pige :)

At der er hård kamp om placeringerne for seniorernes vedkommende, måtte Rasmus Antonsen desværre på dagen sande - Rasmus tabte sin første kamp med cifrene 2-4 og røg desværre før placeringskampene ud.

Til september tager Gry & Gorm Lorentzen samt landsholdskæmper Rasmus Antonsen til Polen - så det var fint nok med dette stævne i København, hvor nogle ting lige kunne prøves af.

Summa-summarum: At tage afsted til et stort stævne som Wonderful Copenhagen med 6 kæmpere og komme hjem til Esbjerg med 5 medaljer er jo slet ikke så ringe .. :)

MVH/pr-ETK

 

++

 

(FØR Stævnet)

Lørdag d. 20. august afholdes "Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament" i Valby Hallen.

WCTT er et internationalt stævne, der arrangeres af Københavns Taekwondo Klub (Tan Gun Sae Sim), og weekendens stævne bliver i øvrigt den 18. udgave af "Wonderful Copenhagen".

Esbjerg Taekwondo Klub stiller op til "Wonderful Copenhagen" med følgende 6 kæmpere:

Cecilie Ladefoged (børn 40-46k)
Niels Lynghede (børn 46-52k)
Henrik Weltz (junior 55-59k)
Gorm Lorentzen (cadet -33k)
Gry Lorentzen (cadet 47-51k)
Rasmus Basse Antonsen (senior -80k)

Kæmperne kører fra Esbjerg i en mindre bus tidligt lørdag morgen - og trænerne/sekundanterne på turen bliver Finn & Otto Larsen.

Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå kæmperne - flere af de helt unge er jo godt "på vej", mens både Rasmus, Gry og Gorm jo snart skal til Polen og kæmpe, så WCTT er jo en kærkommen lejlighed for dem til at teste dagsformen :)

Peter Lyhne Thomsen er blevet indkaldt til militæret, så ham kommer vi til at undvære et stykke tid - det er sikkert godt for ham at komme ind, men det er jo lidt skidt for os .. :)

Hvordan man end vender og drejer det, så må man sige, at Peter Thomsen har gennemgået en helt fantastisk udvikling her i klubben. Han er en kanongod knægt, der viser vilje og mandsmod og er gennemseriøs med sin sport. Ikke nok med at han har udviklet sig markant som taekwondokæmper, men han har - og det er endnu vigtigere - også udviklet sig kolossalt som menneske. Tingene har ikke altid været lige nemme for ham, men alligevel har han - på sin sædvanlige, rolige, uselviske og velafbalancerede måde - formået at se tingene fra en positiv vinkel.

Man kan kun have dyb respekt for Peter Thomsen for såvel hans figtheregenskaber som hans menneskelige egenskaber og han ønskes hermed Good Luck inde ved militæret ... vi i klubben og hans klubkammerater ser faktisk allerede nu frem til, at han vender "hjem" .. :)

Alle kæmpere og medrejsende fra Esbjerg Taekwondo Klub ønskes en rigtig god tur til Wonderful Copenhagen ..

MVH/pr-ETK