Tilbage til 2011

"Trelleborg Open 2011"

01/02/2011

2010 dm 9

Efter stævnet:
Vores unge kæmpere gjorde en rigtig god figur - i forbindelse med "Trelleborg Open 2011".

Gry Lorentzen tabte sin kvartfinale mod Lovisa Zederfeldt fra Sverige med de lidt misvisende cifre 4-9. Havde Gry ved nogle kendelser været lidt mere heldig/mindre uheldig i løbet af sin kamp, kunne kampen have fået et andet udfald. Omvendt kunne man heller ikke indvende noget imod det, hvis svenskeren havde vundet 5-4. Svenskeren tabte selv lidt senere sin egen semifinale knebent på Golden Point efter 3-3.

Rasmus Basse Antonsen, der havde over 40 kæmpere i sin vægtklasse, gjorde på dagen en rigtig god figur. Han vandt sin første kamp mod en serbisk landsholdskæmper med cifrene 8-3, men tabte sin anden kamp mod Sebastian Lehmann fra Tyskland med cifrene 3-6. Der var tale om nogle flotte kampe af den unge kæmper fra Esbjerg - man skal her hele tiden huske på, at han trods alt kun er 17 år gammel - og Rasmus viste på dagen, at han havde mandsmod nok til at angribe og forcere i stedet for at resignere. Tyskeren gik i øvrigt hele vejen til finalen, hvor han dog tabte 3-5 til en hollænder.

Charlotte Paik Bjelke, der havde 38 kæmpere i sin vægtklasse, kæmpede også en ganske god kamp - omend hun desværre tabte til Daria Zhuvavlenka fra Rusland med cifrene 1-4. Charlotte, der altid er bedst i slutningen af en kamp, følte selv, at hun havde god kontrol over kampen, men eftersom der kom nogle point på tavlen til modstanderen, var kampen jo tabt. Charlotte indrømmede, at hun havde savnet en 3. omgang - idet der på dagen kun blev kæmpet over 2 omgange. Russeren tabte senere sin egen kvartfinale med cifrene 5-6.

Generelt kan man sige, at det er utroligt vigtigt med disse store/internationale stævner - specielt for vores helt unge kæmpere, der gør det rigtigt godt. Det er ved disse stævner, man får hår på brystet (undskyld Gry ..) - det er her, man henter den så uvurderlige erfaring, der skal til for at kunne gøre sig gældende. Heldigvis kan man sige, at vores unge kæmpere med glæde tager ved lære - og med kyshånd tager imod den erfaring, som de høster. Der er ingen tvivl om, at deres tid kommer ... just wait and see!

Velkommen hjem alle tre - og godt kæmpet!

Med venlig hilsen

PR/ETK

+

(Før stævnet)
Esbjerg Taekwondo Klub har 3 kæmpere med ved "Trelleborg Open 2011" i Sverige i dagene 5. og 6. februar 2011.
Det er et såkaldt A-klasse stævne og det forventes, at circa 1.000 taekwondokæmpere fra nær og fjern sætter hinanden stævne i de dage.

Gry Lorentzen, der netop er blevet Nordisk Mester, stiller op i "Kadet -44 kilo klassen" og skal i kamp lørdag d. 5. februar.

Rasmus Basse Antonsen, der blot er 17 år gammel og som har haft et fremragende år i 2010, stiller op i "Senior -80 kilo klassen" og skal i kamp søndag d. 6. februar.

Charlotte Paik Bjelke, klubbens rutinerede landsholdskæmper, stiller op i "Senior Dame -53 kilo klassen" og skal i kamp lørdag d. 5. februar.

Der er tale om et meget stort stævne og Rasmus Basse Antonsen er f.eks. tilmeldt en vægtklasse, som har deltagelse af 32 kæmpere.

Faktisk var det meningen, at "Gorm den Unge" også skulle have været med - den kvikke dreng, der er lillebror til Gry Lorentzen, kom dog til skade ved sidste uges Begynder- & Talentstævne i Viborg, hvor han desværre brækkede armen. Men han kommer stærkt igen ... det ved vi :)

Tue Lorentzen og Ole Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub tager turen med til Sverige.

De unge mennesker ... ja ... og sæ'føli' også de 2 gamle drenge ... ønskes Held & Lykke og et godt stævne :)

Med venlig hilsen

PR/ETK